kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ricardo Oliveira, Milan'dan Real Zaragoza'ya transfer olmuştu.

Ricardo Oliveira için karar zamanı geldi

YAŞAR YALÇIN
Galatasaray, bonservisi 15 milyon euro olan Brezilyalı futbolcu için Real Zaragoza'dan haber bekliyor. İspanyol kulübü; Portsmouth, PSG ve Galatasaray arasında tercih yapacak..
İLİŞKİLİ HABERLER
Ricardo Oliveira için karar zamanı geldi
Teknik direktör Michael Skibbe'nin isteğiyle Ümit Karan ve Shabani Nonda'nın yanına santrfor arayan Galatasaray yönetimi, kadrosuna katmak için uğraş verdiği Ricardo Oliveira'nın transferini bitirmek için gözünü Real Zaragoza'ya dikmiş durumda. Geçen sezon küme düştüğü için küçülme yoluna giden önceki günlerde Pablo Aimar'ı Benfica'ya satan Zaragoza, Oliveira'yı da elinden çıkarmak için en uygun teklifi bekliyor. İspanyol ekibi, 15 milyon euro bonservis bedeli istediği Oliveira'ya talip olan Portsmouth, Paris Saint Germain ve Galatasaray kulüplerinden birini seçecek.

*RİCARDO OLİVEİRA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


FENERBAHÇE DE İSTEMİŞTİ
Daha önceki sezonlarda Fenerbahçe'nin gündemine gelen fakat tercihini İtalya'nın Milan takımından yana kullanan Ricardo Oliveira'nın da yıllık 3 milyon euroya yakın bir ücret istemesi Galatasaray'ın bu transferde sponsor yardımı kullanmasını da gündeme getirdi.