kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
ISINAMADI Udinese'den Sivok ile birlikte transfer edilen Zapotocny şu ana kadar Ertuğrul Sağlam'ın beklentilerine yanıt veremedi.

Defans bitmeyen çile

Defansına 4 ismi katmasına rağmen hala bu bölgede başarı ve istikrarı yakalayamayan Beşiktaş'ın kolay gol yeme hastalığı sürüyor. G.Antepli Bekir için büyük mesafe alındı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Defans bitmeyen çile
Beşiktaş'ın Avusturya kampında oynadığı hazırlık maçlarında en çok göze batan yine defanstaki hatalarıydı. Defansa Tuna, Sivok, Seric ve Zapotocny'yi alan fakat hala bu bölgedeki krizi çözemeyen siyah-beyazlı yönetim, İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın da satışa çıkmasıyla takviye için arayışlara başladı. G.Antepli Bekir için başkan Yıldırım Demirören, İbrahim Kızıl'dan söz alırken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam da oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Sağlam öğrencilerine, "İyi bir kamp geçirdik. Fakat kolay gol yeme hastalığımızdan bir türlü kurtulamadık. Bu aynen devam ediyor. Orta sahadaki arkadaşlarımızın defansa daha çok yardımcı olmalarını bekliyorum" dedi. Bekir'in transferinin birkaç gün için de bitmesi bekleniyor. Kartal Avusturya kampında Salzburg'u 2-0, St.Johann'ı 4-0, Bochum'u 3-2 yenmiş, son maçında ise Steaua Bükreş'e 1-0 yenilmişti.