kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber Turu

Atasay Kuyumculuk altının outlet'ini açtı
ATASAY Kuyumculuk; pırlantada taksit uygulaması, 6. gün uygulaması ve outlet uygulamasının ardından altına ve pırlantaya ulaşmayı kolaylaştıran bir yeniliğe daha imza attı. Yenibosna'da bulunan Atasay fabrikasının alt katında açılan 110 metrekarelik fabrika satış mağazasında altın ve pırlantalı ihraç fazlası ve geçmiş sezon ürünler satışa sunuluyor. Dünyada çok hızlı değişen trendleri takip eden Atasay'ın ürünlerini görülmemiş fırsatlarla tüketicisine sunduğu fabrika satış mağazası, Türkiye çapındaki 117 Atasay mağazası arasında en çok satış yapanlar arasında yer alıyor. Ürünler, yüzde 50'ye varan indirimin yanı sıra altında 500 YTL' ye kadar 3 taksit, 500 YTL' nin üstüne 6 taksit ile satılıyor.

JP Morgan, öğretmene eğitim desteği veriyor
"YAŞAMBOYU Öğrenen Öğretmenler Projesi", Darüşşafaka Eğitim Kurumları'nda görev yapan öğretmenleri eğiterek; öğrencilerin gelişimini destekleyecek. Proje, Darüşşafaka öğretmenleri için sunduğu eğitim olanakları ile öğretmenlerin müfredat hazırlama ile matematik, yabancı dil gibi ders etkinliklerinin geliştirilmesine fırsat sağlayacak. Projede, okul eğitim personelinin üç yıl süresince ulusal ve uluslararası nitelikteki eğitimleri sağlanarak; daha çok sorgulayan, yaratıcılıkları gelişmiş, dünya vatandaşı bireyler yetiştirilmesi hedefleniyor.

Garanti, 6 milyon kredi kartına ulaştı

TÜRKİYE'DE kredi kartı ve banka kartıyla alışveriş cirosunda pazar liderliğini elinde tutan Garanti Bankası, Türkiye'de 6 milyon kredi kartı adedine ulaşan ilk banka oldu. Bonus, Shop&Miles, Flexi, American Express ve ParaCard'ın yanı sıra, 8 farklı ticari kart markasıyla hizmet veren Garanti Bankası, Bankalararası Kart Merkezi'nin (BKM) yayımladığı rapora göre, kredi kartı ve banka kartıyla alışveriş cirosunda da yine pazar lideri oldu.

Bank Asya, 'DIT' ile her işlemi tek kartta birleştirdi
MASTERCARD ve Bank Asya, "Asya- Card DIT''ı müşterilerin kullanımına sundu. Kullanıcıların bugüne kadar farklı kartlar aracılığı ile gerçekleştirebildikleri tüm işlemleri Avrupa'da ilk kez tek bir kartta toplayan AsyaCard DIT, kullanıcıların hem temaslı hem temassız ödeme gerçekleştirmelerine, internetten güvenle alışveriş yapmalarına, internetten ödeme kartlarına kontör (para) yüklemelerine, kartlarını köprü, otoyol geçişlerinde kullanmalarına olanak sağlayacak. AsyaCard DIT'ın tanıtımı, MasterCard Güney Doğu Avrupa Genel Müdürü Özlem Erçelen İmece ile Bank Asya Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Koordinatörü Ünsal Sözbir'in katıldığı bir toplantıyla yapıldı. İmece, Bank Asya ile çok gelişmiş bir kart teknolojisi ürettiklerini, bu teknolojinin dünyada sayılı, Avrupa'da ise ilk olduğunu kaydetti.

Büyükçekmece'ye Dedeman yatırımı
3 bin 500 metrekarelik İstanbul'un en yeni ve en büyük SPA merkezine sahip olan Dedeman Büyükçekmece Hotel & Spa hizmete girdi. Büyükçekmece yerleşim alanı içerisinde deniz kenarında TÜYAP Beylikdüzü Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ne 3 kilometre, Atatürk Havalimanı ve CNR Fuar alanına 20 kilometre uzaklıkta yer alan otel, Eser Yapı Turizm Ticaret tarafından gerçekleştirildi. Arsa maliyeti hariç yaklaşık 35 milyon dolarlık bir yatırımla hizmete giren Dedeman Büyükçekmece Hotel&SPA'nın işletmesi de aynı şirkete ait.

Bakan, Osmanlı silahından satın aldı
GLOCK'TAN
sonra, dünyanın önde gelen silah ve savunma sanayi teçhizatı üreticilerinden Steyr de Türkiye pazarına yatırım yaparak, uzun vadeli ticaret ve yatırım ilişkilerinde bulunmak üzere harekete geçti. Steyr üst yöneticisi Christian Simku, Türkiye piyasasına yönelik araştırmalarda bulunmak üzere önümüzdeki günlerde Türkiye'ye geleceklerini belirterek, Osmanlı Ordusunun kullandığı Steyr silahlarını yeniden Türkiye'ye getirdiklerini vurguladı. Simku, Steyr'in ilk müşterileri arasında Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan'ın da bulunduğunu söyledi.
Haberin fotoğrafları