kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

F.Bahçe'de Deivid şoku

CHA
Yeni Haber
Fenerbahçelilili futbolcu Deivid De Sauza'nın Avusturya'daki ilk antrenmanda ayağı kırıldı.

2008-2009 sezonu öncesi Avusturya'nın Kitzbühel kasabasında 15 gün kamp yapacak olan sarı-lacivertlilerin teknik direktör Luis Aragones yönetimindeki ilk antrenmanında Deivid'in ayağı kırıldı.

Basına kapalı geçen çalışmada Brezilyalı futbolcunun çime ters bastığı ve fubula kemiğinde kırık meydana geldiği açıklandı. Saha içinde acıyla yere yıkılan futbolcuyu ambulans ile hastaneye götüren kulüp doktorları çekilen röntgenler sonunda Deivid'in ayağında kırık tesbit etti.

Bu arada teknik direktör Aragones yönetiminde ilk çalışmasını yağmur altında yapan futbolcuların hırslı çalışması dikkat çekti. Çok sayıda Fenerbahçe taraftarının ve gurbetçilerinde izlediği antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık tutuldu.

ARAGONES KANUNLARI

Bu arada İspanyol teknik adam, kampı takip etmeye gelen basın mensuplarına bir dizi yasak koydu. 15 Günlük kamp süresince haftada 2 gün çalışmaları basına kapatacak olan Aragonez'in, diğer antrenmanların ilk 15 dakikasını basın mensuplarının takip etmesine izin vereceği açıklandı. İspanyol teknik adamın ayrıca futbolcularına basına konuşma yasağı koyduğu ve kendisinin belirleyeceği oyuncuların basın toplantısı düzenlemesine izin vereceği öğrenildi.

Fenerbahçe kamp boyunca 3 hazırlık maçı oynayacak. Henüz takımların isimleri belli olmazken sarı-lacivertliler 12, 16 ve 19 Temmuz tarihlerinde hazırlık maçları yapacak.