kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sen haklısın İbo'cum

FATİH DOĞAN
Beşiktaş'ı karıştıran kavga sonrası İbrahim Üzülmez'i arayan kaleci Rüştü, "Yaşananlara inanamadım. Seni daha haklı görüyorum ama keşke sorunu konuşarak çözseydiniz" dedi..
Beşiktaş gündemine bomba gibi düşen iki kaptan İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman arasındaki kavga bitti ama yankıları sürüyor. Avusturya kampında patlak veren olay, Toraman'ın yemeğe terlikle inmesi ve kaptan Üzülmez'in, "Terlikle yemeğe inmek yasak. Gençlere yanlış örnek olma" uyarısı ile başlamıştı. Bu diyalogla gerilen iki futbolcu arasındaki ipler, menajer Sinan Engin'in barıştırma çabalarıyla tamamen kopmuştu. İki milli futbolcunun yumruk yumruğa birbirlerine girmeleri, kadro dışı bırakılmalarıyla son bulurken, olayın ardından Türkiye'ye dönen İbrahim Üzülmez'e tatilde olan kaleci Rüştü Reçber'den tam destek geldi.

"BEN DE OLSAM, UYARIRDIM"
Takımın yaş olarak tecrübeli isimlerinden olan Rüştü'nün telefonla aradığı Üzülmez'den olayla ilgili bilgileri aldığı ve "Yaşananları duyunca kulaklarıma inanamadım. İkinizi de çok seviyorum ama bu konuda seni daha haklı görüyorum İbo'cum. F.Bahçe'de oynadığım dönemde kaptanlık yaptım ve bunun ne kadar sorumluluk gerektiren bir görev olduğunu bilirim. Yerinde olsam aynı uyarıyı ben de yapardım. Herkes kurallara uymalı. Ama kavga doğru olmamış. Keşke sorunu konuşarak çözseydiniz" dediği belirtildi.

DESTEĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER
Üzülmez'in de yaşananlardan pişman olmadığını bir kez daha yineleyerek, "Tabi ki kavganın çözüm olmadığını biliyorum ama öyle olması gerekiyordu, öyle oldu. Desteğin için teşekkürler" ifadesini kullandığı öğrenildi.