kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
'FENERBAHÇELİ' Aziz Yıldırım, Aragones'e taraftar kartı hediye etti. Başkanın, artık F.Bahçeli olan İspanyol hoca ile poz verirken mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Düşüncelerime en yatkın hoca

DENİZ DERİNSU
Aragones'in imza töreninde konuşan başkan Yıldırım, "F.Bahçe'deki 11 yıllık başkanlığımda çalışacağım, düşüncelerime en yatkın hoca" dedi..
Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Luis Aragones'le resmi sözleşme imzaladı. Başkan Aziz Yıldırım, imza töreninde yaptığı açıklamada, Aragones'in düşüncelerine en yatkın teknik adam olduğunu söyledi. F.Bahçe'nin her zaman iyi teknik adamlarla çalıştığını söyleyen Yıldırım, "11 yıllık başkanlık dönemimde çalışacağım, benim düşüncelerime en yatkın, düşüncelerimi yapabilecek bir hoca olarak, arkadaşlarımla beraber inandığım için kendisine teklif yaptık ve kolay da getirmedik" dedi.

*LUİS ARAGONES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

2 YIL YETMEZ!

Kulübün 2008 yılı itibarıyla iyice büyümeye başladığını, bundan sonra ekonomik büyümeyi sportif başarıların destekleyeceğini söyleyen Yıldırım, "Bu düşünce içerisinde yeni bir ekiple çalışma ve yeniden yapılanma çalışmaları gerçekleştirdik. Takımımızı Aragones'e 2 yıl emanet ediyoruz. Ancak temennim, bu birlikteliğin 2 yıldan daha fazla devam etmesi. Mukavelenin iki yıl sonra tekrar uzatılması için tatlı dillerin başladığını ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

HOCA ENFLASYONU

Aragones'i düşüncelerine en yatkın hoca ilan eden Yıldırım, başkanlığı süresinde daha önce; Joachim Löw, Rıdvan Dilmen, Zdenek Zeman, Mustafa Denizli, Werner Lorant, Christoph Daum ve Zico ile çalıştı. Ayrıca Turan Sofuoğlu, Oğuz Çetin ve Tamer Güney de hoca yokluğunda bir süre takımı yönettiler.