kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Yamanlar koleji kampa girdi
Bu yıl okulararası yarışmalarda şampiyon olan İzmir Yamanlar Koleji basketbol ve güreş takımları, yeni öğretim yılındaki turnuvalar için Gümüldür'de kampa girdi. Sporcular, Eylül ayı başında ikinci kamplarını okulda gerçekleştirecek.

Marsel teklerde de şampiyon
Milli tenisçi Marsel İlhan, ITF Uluslararası Erkekler Tenis Turnuvası'nda çiftlerden sonra teklerde de şampiyonluğa ulaştı. Final maçında Alman Sebastian Rieschick'i 2-1 yenen İlhan, hem çiftlerde hem de teklerde şampiyonluk sevinci yaşadı. Öte yandan ITF Circiut Tenis Turnuvası'na katılan milli tenisçi İpek Şenoğlu da çiftlerde şampiyonluğa ulaştı.

Efes Pilsen Shumpert'i de aldı
Efes Pilsen, bonservisi Beşiktaş'ta olan Shumpert'i kadrosuna kattı. Shumpert'le daha önce anlaşan Lacivert-beyazlılar, Beşiktaş'ın istediği 325 bin dolarlık bonservis bedelini de kabul etti. Öte yandan Beşiktaş'ın Hırvat pivotu Nicevic de Oktay Mahmudi'nin çalıştırdığı Benetton Treviso ile anlaştı.

Özgür Öçal imzayı attı
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Denizlispor' dan Serhat Gülpınar ve Çaykur Rizespor'dan Brezilyalı Marcos Roberto Silva Barbosa ile sözleşme imzaladı. Serhat Gülpınar 3, Marcos Barbosa ise 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Bursa'nın Brezilyalıları iddialı
Bursaspor'un denemek için Bursa'ya getirdiği Brezilyalılar Adriano Melo ve Douglas Santos iddialı konuştu. Forvet Melo, "Oynadığım son ligde 20 gol attım. Bursaspor'da bunu geçmek istiyorum" dedi. Santos ise "Kendimi gösterip Bursa'da kalacağım" diye konuştu.

Çaykur Rize'de imza şov
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, daha önce anlaştığı 3 futbolcu ile sözleşme imzaladı. Galatasaray'dan Çağrı Yarkın ile 4, Gaziantepspor'dan Özgür Volkan Yıldırım ile 2, Gençlerbirliği'nden Okan Öztürk ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.