kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Onlar Emre'yi alsın Biz Baptista'yı

YAŞAR YALÇIN
G.Saray'ın yeni hedefi R.Madridli Baptista. F.Bahçe'nin Emre'yi aldığı dönemde bu sözleri söyleyen Polat, yıldız oyuncu için girişimlere başladı..
Transferde patlattığı Kewell bombasıyla taraftarını sevindiren G.Saray yönetimi, flaş bir isimle daha anlaşmanın yollarını arıyor. Sarı-kırmızılıların hedefindeki dünya yıldızı, Real Madridli Julio Baptista. Geçtiğimiz gün Madrid'e giden ve dün sabah İstanbul'a dönen G.Saray Başkanı Adnan Polat'ın Baptista konusunda Real ile görüştüğü ve ilk randevunun olumlu geçtiği öğrenildi. 7.5 milyon euroluk bonservisi düşürmek için uğraş veren Polat'ın Baptista'yı gündeme getirmesi ise yeni değil.

*EMRE BELÖZOĞLU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


'ATILACAK TEK KURŞUN VAR'
Uzun süredir golcü futbolcuya hayran olan Polat, bu oyuncuyu transfer etme isteğini, F.Bahçe'nin Emre'yi almasının gündeme geldiği dönemde transfer komitesindeki arkadaşlarına iletmişti. Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ ve Adnan Sezgin'le birlikte kulübün transfer politikasını masaya yatıran Polat, "F.Bahçe, Emre'yle anlaşmak üzere. Newcastle'a 4-5 milyon euro ödeyecekler. Transfer bitmek üzere. Devreye girelim mi?" şeklindeki öneriye, "Parayı özenli kullanmak zorundayız. Öncelikle serbest kalan kaliteli isimler üzerinde durmalıyız. Birden fazla yıldıza bonservis ödeyemeyiz. Yani bu tek kurşunu atarken dikkatli olmalıyız. Onlar Emre'yi alsın, biz parayı Baptista'ya saklayalım" cevabını vermişti.

F.BAHÇE DE İSTEMİŞTİ
Sonuçta G.Saray yönetimi, Polat'ın dediği gibi önce sözleşmesi sona eren yıldızları takibe aldı ve Kewell'a imza attırdı. Sarı-kırmızılı kurmaylar şimdi ise, 'atılacak tek kurşun' olarak gördükleri Baptista transferinde sona ulaşmayı ve F.Bahçe'nin isteyip de alamadığı yıldızı renklerine bağlamayı amaçlıyor.