kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Jeffrey Epstein

Bill Clinton'ın yakın dostu sübyancı çıktı

Eski ABD Başkanı'nın arkadaşı ünlü işadamı Jeffrey Epstein, 18 yaşından küçük fahişelerle yattığı gerekçesiyle 18 ay hapse çarptırıldı..
Dünyanın en zengin işadamlarından eski ABD Başkanı Bill Clinton'ın yakın arkadaşı 55 yaşındaki Jeffrey Epstein, para karşılığında 18 yaşından küçük fahişelerle birlikte olduğu gerekçesiyle 18 ay hapis ve 1 yıl ev hapsine çarptırıldı.

KIZLARA ZAAFI VARDI
Soruşturmada, Epstein'ın bundan birkaç yıl önce Florida'nın güneyinde küçük fahişelerle masaj için anlaştığı ancak daha sonra kızları evine davet ederek cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı. Genç kızlara karşı zaafı olduğu ifade edilen ünlü milyoner hakkındaki bir diğer dava ise 14 yaşındaki bir kızı eve çağırıp masaj yaptırdıktan sonra cinsel ilişkiye girmek istemesi. Genç kızın ailesi, ünlü işadamına karşı 25 milyon sterlinlik dava açmıştı.

BİRÇOK DAVA
Hâlâ sonuçlanmamış olan dava dışında Epstein hakkında açılmış birçok benzeri dava daha bulunduğu vurgulandı. Eski ABD Başkanı Bill Clinton'a yakınlığıyla tanınan ünlü milyonerin yakın arkadaşları arasında İngiltere Prensi Andrew ve Emlak Kralı Donald Trump gibi isimler de yer alıyor.