kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
ANNESİNE DÜŞKÜNDÜ Dinçer Martin’in annesine son derece düşkün olduğunu ifade eden yakınları, "Annesine kanser teşhisi konulunca bunalıma girmiş olabilir" diye konuştu.

Annesine 6 ay ömür biçilince dehşet saçtı

Müslim SARIYAR SABAH
K.Çekmece'de annesine kanser teşhisi konulan bilgisayar teknisyeni cinnet getirdi. Kardeşi ile annesini öldüren 35 yaşındaki genç, son kurşunu da kendine sıkıp intihar etti..
İstanbul Küçükçekmece'deki olay dün meydana geldi. Kendisine ait arabasıyla bir şirket için servis yapan baba Ali Martin dün sabah erken saatlerde Fevziçakmak mahallesindeki evlerinden işe giderken bir şirkette bilgisayar teknisyeni olarak çalışan oğlunu da uyandırdı.

BABASI BULDU
Babası işe gittikten sonra mutfağa gelen 35 yaşındaki Dinçer Martin, bir ilköğretim okulunda öğretmenlik yapan kardeşi 31 yaşındaki Taner Martin'le bir süre sohbet etti. Dinçer Martin birden bire evde bulunan silahı alıp önce kardeşinin kafasına bir el ateş ederek öldürdü. Martin daha sonra odasında bulunan öğretmen emeklisi annesi Fatma Martin'i öldürdü. Cinnet getiren Martin daha sonra silahı kendi ağzına sokup ateş ederek intihar etti. Sabah servis yaptıktan sonra eve dönen baba Ali Martin, evde iki oğlu ve eşini kanlar içinde bulunca şoka uğradı. Sinir krizi geçiren baba Martin'i sakinleştirmeye çalışan komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri cesetler üzerinde inceleme yaparken sinir krizi geçiren baba Martin'i hastaneye kaldırdılar. Dinçer Martin'in annesine kanser teşhisi konduğu için bunalıma girdiği ve katliamı yaptığı tahmin ediliyor.

SARILIP UYUDU
İddiaya göre annesine çok düşkün olan Dinçer Martin önceki gün doktorların annesine cilt kanseri teşhisi koyarak 6 ay ömür biçmesiyle yıkıldı. Martin o gece annesine sarılarak uyudu. Martin sabah uyandığında da kardeşini üzgün bir halde bulunca cinnet getirerek katliamı yaptı.
Haberin fotoğrafları