kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Safiye Soyman - Faik Öztürk - Yıldız Tilbe

Faik yarışmada beni terk ederse taşlanır!

İlker GEZİCİ
'Şarkı Söylemek Lazım'da Faik Öztürk'ün koçluğunu yapacak olan Safiye Soyman: Beğenilip beni bırakırsa, halk Faik'i taşlar!..
Geçtiğimiz yıl izlenme rekorları kıran 'Şarkı Söylemek Lazım' adlı yarışma, 1 Temmuz'da ekranlara geri dönüyor. Önceki akşam Sortie'de düzenlenen bir yemekle tanıtımı yapılan yarışmada, 10 ünlü isim 10 profesyonel şarkıcının koçluğunda şarkı söyleyecek. Müzik direktörlüğünü Metin Özülkü'nün üstlendiği programda; Zeynep Talu, Ayşe Özyılmazel, Özdemir Erdoğan ve henüz kimliği açıklanmayan sürpriz bir isim jüri üyeliği yapacak.

Tilbe'nin eşi sürpriz
Programda yarışacak ünlüler ve koçları şöyle sıralanıyor: Melike Öcalan-Müslüm Gürses, Yalçın Menteş-Niran Ünsal, Esra ve Ceyda Ersoy-Ümit Besen, Meral Kaplan-Tan, Leyla Bilginel- Ege, Özgür Özberk- Asuman Krause, Okan Karacan- Aslı Zen, Güler Kazmacı-Zafer Erdaş, Vahe Kılıçarslan-Müşerref Akay ve Faik Öztürk-Safiye Soyman. Koçlardan Yıldız Tilbe'nin ise hangi ünlüyle birlikte yarışacağı sır gibi saklanıyor. Safiye Soyman-Faik Öztürk çiftinin programın en çok ilgi çeken ikilisi olması bekleniyor. Tanıtım yemeğine esprileriyle renk katan ikiliden Soyman, "Faik'i çiçeğim gibi yetiştirdim, şimdi marifetlerini sergileyecek. Yarışmada beğenilip, beni terk edeceğini sanmam. Terk ederse, halk onu taşlar!" dedi. Öztürk ise "İlk üçte kesin varız" diye konuştu.