kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Çağla Şikel

Nikahta Çağla'ya sürpriz yapacağım

* Yakında nikah masasına oturmaya hazırlanan Çağla Şikel'e Emre Altuğ'dan ayrıldığı dönemde destek oldunuz. Böyle durumlarda kadınlara nasıl öğüt verirsiniz?
'Seviyorsanız sonuna kadar gidin' derim. Ben onların ilişkisine ilk başladığı günden beri şahidim. Onların birbirini çok sevdiğini biliyorum. Evlenmeye bile karar verdiler. Benden önce evlendikleri için çok mutlu değilim. Ben daha önce evlenecektim ama kısmet ona oldu. Ancak Çağla'ya bir sürprizim var; tam imzayı atarken ona bir espri yapacağım. 'Sultan hayır!' diye bağıracağım.

* İlişkinin evlilikle biteceğini tahmin ediyor muydunuz?
Üç seneyi geçtiği için biz 'Artık bu iş evlilik olur' diyorduk. Çağla'nın hamilelik dönemiyle ilgili şakalar bile yapıyorduk. Ondan bir çocuk bekliyoruz.

* Çağla Şikel çocuk istediğini size söylüyor muydu?
Evet, Çağla çocuk yapmayı çok istiyor. Bebek özlemi çok var. Ben erkek olacak diye tahmin ediyorum.

* Size nikah şahidi olmanızı teklif etti mi?
Yok etmedi. Bence nikah şahitliği büyük yaş gerektirir ya da evlenmiş birisinin olması gerekir. Türker İnanoğlu, Melek Baykal galiba nikah şahitleri olacak. Onların sanırım birkaç tane nikah şahidi olacak. Türker Abi çok iyi bir insan. Sevdiği insanın sonuna kadar yanındadır. Benim nişan şahidim olmuştu, evlendiğimde nikah şahidim de olacak.