kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
CAHİT YAVUZ

Şenoğlu da tutunamadı

Kariyerinde ikinci kez Wimbledon'da çiftlerde ön eleme turuna katılan ve 4 numaralı seribaşı olan İpek Şenoğlu yeni partneri Melinda Czink ile çıktığı ilk maçı kaybedip, elendi. Şenoğlu, sürekli oynadığı partneri Boşnak Mervana Salkic'ten ayrı olarak katıldığı turnuvada, Macar tenisçi Czink ile mücadele etti. Şenoğlu-Czink ikilisi, rakipleri Andrea Hlavackova-Olga Savchuk ikilisi karşısında maça servis atarak başladı. Karşılıklı servislerle geçen maçın 6. oyununda servis kıran ŞenoğluCzink çifti avantaj yakaladı ve bu avantajla ilk seti 6-3 kazanarak 1-0 öne geçti. Ancak ikinci sete çok kötü başlayan ŞenoğluCzink çifti ilk servisi kırdırınca avantajını kaybetti ve seti 6-4 verdi.
Final setinde de toparlanamayan Şenoğlu-Czink, 4-0 geriye düştükten sonra bir set almayı başarsa da 6-1 ile seti kaybettiler ve turnuvaya veda ettiler.

ŞENOĞLU YALNIZDI!
Bu arada ana tabloya katılmak için eleme turlarına katılarak bir ilki başaran Marcel İlhan'ın maçını izleyen Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Azmi Kumova'nın, dün korta çıkan İpek Şenoğlu'nun karşılaşmasını seyretmeden Türkiye'ye dönmesi bazı kesimler tarafından tepki ile karşılandı.
Wimbledon öncesi ilk hazırlık turnuvasına Eastbourne'de katılan dünyanın 4 numarası Kuznetsova'nın da Danimarkalı Caroline Wozniacki'ye 2-0 yenilmesi tenisseverleri şaşırttı.