kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Özel taciz otosuyla 11 liseliyi kandıran işadamına suçüstü

GÜLCAN DEMİRCİ
Kartal'da özel dizayn ettirdiği aracıyla 11 liseli kızı pahalı hediyelerle kandırıp, taciz eden 50 yaşındaki işadamı yakalandı..
İstanbul Kartal'da, Dekor Rulo Fırça Sanayi'nin ortaklarından 2 çocuk babası Musa Hasdemir (50), iddiaya göre Mercedes makam otomobili olmasına rağmen kendine Renault marka 2008 model bir kango tipi araç aldı. Aracın sürücü kısmı ile bagaj bölümü arasına perde çektirerek, özel döşemelerle kaplatan işadamı, arka camları metalle örtüp, Anadolu lisesinin önünü mesken tuttu.

RANDEVU VERİNCE...
Beğendiği kız öğrencileri aracına davet edip, çikolata, pahalı cep telefonu ve parfüm hediye edip, yüklü miktarda para verdiği öğrenilen Hasdemir'in kızlara, erkek arkadaşları olup olmadığını sorduğu ve "Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacağım. Parasız adamlarla birlikte olmayın. Benimle yatın" dediği öğrenildi. Farklı zamanlarda aracına aldığı 11 liseli kızı, öpüp, okşayarak taciz ettiği belirtilen Hasdemir'in kızları hafta sonları ise Tuzla'daki evine davet ettiği de vurgulandı. Hasdemir'i yakalatan mağdur kızlardan liseli M.B.'nin Okul Müdür Muavini Sera Eksel tarafından el konulan cep telefonu oldu. Durum M.B.'nin annesine bildirilince, şüphelenen anne kızının çantasını karıştırdığında çok sayıda parfüm, yüklü miktarda para ve ünlü markalara ait eşya buldu. Anne durumu müdür muavini Eksel'e anlattı. İki kadın, M.B.'yi sıkıştırınca 'skandal' ortaya çıktı. Anne kızını alıp, polise şikâyetçi oldu. M.B. ifadesinde para ile diğer eşyayı Metin isimli bir grafikerin verdiğini, kendisi gibi 10 arkadaşının da aynı adamla görüştüğünü ifade etti. Durum, ailelere bildirildi. Bir haftalık takip sonucunda izine rastlanan Hasdemir'e, M.B. aracılığıyla pusu kuruldu. Genç kıza Bostancı'da randevu veren işadamı, M.B.'yi özel dizaynlı aracına alıp Kartal Ahmet Şimşek Koleji'nin arkasındaki boş araziye götürünce polis tarafından suçüstü yakalandı.