kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Makyajsız da çok güzeller

Yeni Haber
Kırmızı halıda veya kamera önünde bakımlı halleriyle görmeye alışık olduğumuz yıldızları, People dergisi makyajlarından arındırdı. Ünlü aktrislerin doğal güzelliklerini sayfaya taşıyan People'a göre; en doğal güzel Kate Hudson seçildi..

* MAKYAJSIZ GÜZELLERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Kate Hudson - 29 yaşında

"Bende Hudson geni var bu yüzden çok şanslıyım" diye konuşuyor ünlü aktris Kate Hudson. Hollywood'un ünlü yıldızlarından Goldie Hawn'un kızı olan Hudson, günlük hayatında hiçbir zaman makyaj yapmadığını söylüyor.

Lise yıllarında makyaj yapmayı çok sevdiğini söyleyen güzel yıldız, "Yaşınız ilerledikçe doğallığın öneminin farkına varıyorsunuz. Sabah kalktığımda kendimi çok güzel buluyorum ve bu da bana yetiyor. Kendimle barışığım" diye konuşuyor.

Zoe Saldana - 29 yaşında

Saldana, "Bakımlı olduğumda kendime olan güvenim yerine geliyor" diyor. Siyahi oyuncu, kırmızı ruju çok sevdiğini ve özel davetlerde sadece siyah göz kalemi ve kırmızı rujla bile çok iyi göründüğünü belirtiyor.

Minka Kelly - 27 yaşında

Her akşam yatmadan önce cildini temizlemeye özen gösteren ünlü aktris Minka Kelly, "19 yaşımdan beri göz kremi kullanıyorum" diyor. Yüzünü nemlendirmeye özen gösteren Kelly, dudak parlatıcılarını çok seviyor.

Kristen Bell - 27 yaşında

"Kremlere ve kozmetik ürünlere saplantılı halde yaşayan kadınları asla anlamıyorum" diyen Kristen Bell, ekliyor: "Bence en güzel yüz gülen yüzdür. Arkadaşlarım bana gülümsemenin çok yakıştığını söyler. Ben de güzel olmak istediğimde sadece gülümsüyorum."

Jennifer Love Hewitt - 29 yaşında

'Ghost Whisperer' dizisinin yıldızı Jennifer Love Hewitt, dizi çekimlerinde sürekli ekran makyajı yaptırdığı için özel hayatında yüzüne nemlendirici kremlerden başka bir şey sürmüyor. Güneşe çıktığı anda yüzünde çillerin oluştuğunu söyleyen Hewitt, "Makyajsız halim kesinlikle beni daha genç gösteriyor, o yüzden doğalım" diyor.

Rebecca Romijn - 35 yaşında

Yüzünde en çok gözlerini beğendiğini söyleyen ünlü aktris, 13-14 yaşındayken gözlerine siyah eyeliner çekmeden asla dışarı çıkmadığını söylüyor. Modelliğe başladığı yıllarda doğru makyajın nasıl yapıldığını öğrenen Romijn, makyaj yapmayı seviyor. Ancak özel hayatında buna mecbur olmamasının kendisine özgürlük hissi verdiğini de ekliyor.

Taylor Swift - 18 yaşında

Taylor Swift, gençliğinin tüm avantajlarını kullanıyor. Sarı saçları ve mavi gözleriyle doğal bir güzel olan genç aktris, "Çok beyaz tenli olduğum için makyaj yaptığımda asla aşırıya kaçamıyorum. Kirpiklerim ve kaşlarım bile sarı, bu nedenle toprak tonları vazgeçilmezim, bana çok yakışıyorlar" diye konuşuyor.

Brooke Shields - 42 yaşında


Henüz çocukken kameralarla ve şöhretle tanışan Brooke Shields, "Güzellik kavramıyla ilgili bambaşka bir ilişki kurmayı başarmıştım. Yaşıtlarımın güzellikle ilgili hiçbir derdi olmazken, ben nasıl göründüğümün öneminin çok küçük yaşta farkına vardım" diyor.

GÜNAYDIN