kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Safari modası, gün içinde rahat bir şıklık sunuyor.

Bu yaz her telden takılmak serbest!

2008 yaz modasında herkese uygun bir trend mevcut. Sanatçı ruhlular tabloları anımsatan elbiseler, doğallığı tercih edenler ise safari stili giysilerle modern olabilir. Renk çeşitliliği de tekdüzelikten koruyacak

Kent ortasında safari ruhu
Doğal renklerin hakim olduğu safari modası, yaza damgasını vuracak trendlerden biri. Sadece hafta sonlarında değil, işe giderken de son derece rahat olan safari modellerini tercih edebilirsiniz. Bu trendi takip ederek hem son derece spor hem de şık olmak mümkün.

Ressamın fırçası üzerinize değsin
Tuvali andıran ipek, saten elbiseler kırmızı halılardan sokaklara kadar her yerde karşımıza çıkıyor. Özellikle boyları diz altı veya hemen diz üstü olanlar ve kemerli modeller yazın gözdeleri arasında.

Eyvah 80'ler geri geliyor!
80'lerin modası geri döndü. Fırfırlı kat kat elbiseler, bele takılan kemerler bu yaz her yerde karşımıza çıkacak. Yalnız 20-25 yıl öncesinin modasını biraz daha modernize etmek için elbiselerin altına siyah opak çoraplar giyiliyor. Tabii yazın ne kadar çorap giyilirse artık...

Elbiselerin boyu uzadı da uzadı
Uzun elbiseler geçtiğimiz yaz da modaydı ama bu yaz boyları iyiden iyiye uzadı. Bir de uzun elbiselerin sadece uzun boylular için olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. En uzunundan en kısasına kadar tüm kadınlar, maksi de denen uzun elbiseleri rahatlıkla giyebilir.

Lunapark gibi renkli günler
Bu yıl bizi renkli bir yaz bekliyor. Kırmızıdan sarıya, yeşilden pembeye, maviden turuncuya kadar hemen her renk yaz modasına damgasını vuracak. Hem de sadece kıyafetler değil, ayakkabılar ve aksesuvarlar da sıcacık renklerden bir demet sunacak.
Haberin fotoğrafları