kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
MAÇ DEĞİL İDMAN Portekiz'in yaptığı idmanda renkli görüntüler vardı.

Bu kez şampiyonuz

Fatih DOĞAN
2004'te finalde kupayı Yunanistan'a kaptıran rakibimiz Portekiz, şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyor. Scolari, "Kupayı alacağız" dedi..
Portekiz Milli Takım'ı bu sefer kupayı almaya kararlı. Cumartesi günü Türkiye ile karşı karşıya gelecek Portekiz Milli Takımı'nın yaptığı coşkulu antrenmanı yerinde izleyen SABAH'a teknik direktör Scolari ile futbolculardan Alves ve Bosingwa iddialı açıklamalar yaptı. 2004 Avrupa Şampiyonası'nda finalde Yunanistan'a kupayı kaybeden Portekiz'in Brezilyalı hocası, "Bu sefer oyuncularım ve ben kupayı alacağız. Kafamızdaki tek şey bu. Çok kaliteli bir ekibiz. Takım olarak formdayız, maçlara iyi konsantre olursak, buradan istediğimizi alırız" dedi. Alves de hedeflerinin kupa olduğunu belirterek, "Grupta oynayacağımız ilk maç tabii ki önemli. Biz bu gruptan çıkarız ama ikinci takımın kim olacağını bilmiyoruz. Amacımız 1. takım olarak gruptan çıkmak. Bizim hedefimiz 2004 yılında kaçırdığımız kupayı burada almak" diye konuştu.

TURNUVANIN EN İYİSİYİZ
Bosingwa ise Türkiye'nin iyi bir takım olduğunu söyledi. Portekiz olarak, kendilerinin neler yapacağının daha önemli olduğunu belirten Bosingwa, "Rakibimizi dikkate alınması gereken bir takım olarak görüyoruz. Bizim grubun favorisi gösterilmemiz normal çünkü turnuvanın en iyi takımlarından biriyiz. Milli takım düzeyinde istikrarlı ve başarılı bir grafiğimiz var" ifadesini kullandı.