kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Çekinseler iyi olur

Milli Takımımız'ın yıldızı Nihat, favori gösterilen Portekiz'in, Türkiye'den çekinmemesinin en büyük hatası olacağını söyledi..
Milli Takımımız'ın yıldız oyuncularından basın toplantsı yapma sırası dün Nihat Kahveci ve Hakan Balta'da idi. İki oyuncu Türkiye ve şampiyona ile ilgili olarak kendilerine yöneltilen sorulara yanıt verdiler. Nihat, adım adım Portekiz maçının havasına girdiklerini söyleyerek, "Dünya Kupası'nda yarı finalde elendiler. Ancak onlardan korkmuyoruz, saygı duyuyoruz. 16 takımın da iyi ve zayıf yönleri var. Maçları artık ufak detaylar belirliyor. İnşallah bu ufak detaylar bizim lehimize olur" ifadesini kullandı.

'RONALDO YOKSA QUARESMA VAR'
Portekiz'in bir çok yıldızını İspanya liginden tanıdığını söyleyen Nihat, "Ancak biz de önemli takımlarda oynuyoruz ve kendimize güveniyoruz. Belki herkes Portekiz'i favori gösterebilir. Son iki turnuvaya katılmadığımız için biraz uzak kaldık. İnanıyorum ki onlar da bizden çekiniyorlar. Zaten çekinmiyorlarsa bu en büyük hataları olur" diye konuştu. Nihat'tan sonra konuşan Hakan Balta ise dünya futbolunda kötü takım diye bir şeyin kalmadığını belirterek, "Bir Yunan takımı da kupayı kaldırabiliyor. Herkes herkesi yenebilir. İdmanlarda takım defansı çalışıyoruz. Bunu iyi yaparsak iyi sonuç alırız" yorumunu yaptı. Hakan, Ronaldo'nun karşısında görev yapacağı hatırlatılınca, "Fark etmez, öteki kanatta da Quaresma var. Önemli olan bizim nasıl oynadığımız. Buraya gelmek için çok uğraştık. Başarılı olmak istiyoruz" dedi.