kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Nihat ısrarı

DENİZ DERİNSU
Fenerbahçeli yöneticiler Ali Yıldırım ve Mahmut Uslu'nun, İspanya'ya Nihat Kahveci'nin kulübü Villarreal ile görüşmek üzere gittikleri resmen açıklandı..
Lig bittikten sonra bir süre sessiz kalan ve ardından Emre Belözoğlu'nu kadrosuna katarak bombayı patlatan Fenerbahçe, şimdi yine gündeme damgasını vuracak bir transferin peşinde... Sarı-lacivertli yöneticiler Ali Yıldırım ile Mahmut Uslu, önceki akşam İspanya'ya gitmişti. Bu seyahatin basına yansımasının ardından Fenerbahçe Kulübü, internet sitesinden bir açıklama yaptı ve Yıldırım ile Uslu'nun, İspanya'ya Nihat Kahveci için gittiklerini kamuoyuna duyurdu.

KULÜBÜYLE GÖRÜŞECEKLER
Açıklamada, "Asbaşkanımız Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyemiz Ali Yıldırım, Nihat Kahveci'nin kulübü ile bu oyuncunun transferi konusunu görüşmek üzere İspanya'ya hareket etmişlerdir. Yapılan görüşmeye ilişkin detaylar konu netleştikten sonra kamuoyuna aktarılacaktır" denildi. Daha önce Villarreal kulübünün, Nihat için 12 milyon euro bonservis bedeli istediği yazılmıştı. Yıldız oyuncu ile 4.25 milyon euroya anlaştığı öne sürülen Fenerbahçe kulüple pazarlıklara başladı.