kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
DESCHAMPS

Deschamps geliyor

YAŞAR YALÇIN
Galatasaray yönetiminin her konuda anlaşma sağladığı Fransız teknik direktörün yarın İstanbul'a gelmesi; pazar gününe kadar da resmi imzayı atması bekleniyor..
Geçen sezonun bitimine 6 hafta kala Feldkamp'ın gidişiyle hocasız kalan Galatasaray, yeni sezonun teknik direktörünü nihayet buldu. Sarı-kırmızılı yönetim, Hagi, Souness, Skibbe gibi birçok isimle görüştükten sonra Fransız teknik adam Didier Deschamps'ta karar kıldı.

ÜCRETİ 1.6 MİLYON EURO
Taraflar arasında yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandığı bildirildi. Geçen sezon İtalya'nın Juventus takımını çalıştıran ve ikinci ligden Serie A'ya çıkaran Deschamps'ın pazarlıklarda 2 milyon euro istediği ancak 1.6 milyon euroya ikna olduğu öğrenildi. Ancak Galatasaray yönetimi bu indirime ikna etmek için Fransız teknik adama lig, kupa şampiyonlukları ile Şampiyonlar Ligi'nde geçilecek turlar için özel primler taahhüt etti. Yarın İstanbul'a gelmesi beklenen Deschapms'ın pazar günü imza atması planlanıyor.

YENİ MENAJER AÇIKLANDI

Bu arada istifa eden Mustafa Turgun'un yerine Galatasaray Futbol Takımı'nın idari menajerliğine Cenk Ergün getirildi. Ergün Sportif AŞ'de görevliydi.