kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Euro 2008 günlüğü

Cannavaro ameliyat oldu
Takım arkadaşıyla çarpışarak sakatlanan ve İtalya Milli Futbol Takımı kadrosundan çıkarılan Fabio Cannavaro'nun ayak bileğinden olduğu ameliyatın başarılı geçtiği bildirildi. Ayrıca yıldız futbolcunun, şampiyona boyunca takımla birlikte Avusturya'da kalacağı kaydedilirken, UEFA'nın 34 yaşındaki oyuncuyu özel olarak akredite ettiği bildirildi.

Rusya'da bir sakat daha
D Grubu'nda yer alan Rusya'da ikinci kaleci Vladimir Gabulov sakatlandı. Dinamo Moskova forması giyen file bekçisi, önceki günkü antrenmanda takım arkadaşı Denis Kolodin ile çarpıştı. Gabulov'un 10 Haziran'daki İspanya karşılaşmasına yetişmesinin çok zor olduğu belirtildi. Sakatlığı süren golcü Pogrebnyak'ın da bu maçta oynama şansının yüzde 50 olduğu kaydedildi.

Pogatetz zora girdi
B Grubu'nda Hırvatistan ile karşılaşacak Avusturya'da tecrübeli savunma oyuncusu Emanuel Pogatetz sakatlık geçirdi. Middlesbrough forması giyen Pogatetz önceki gün yapılan antrenmanda kasığından sakatlandı. Tecrübeli oyuncunun EURO 2008'in ev sahiplerinden olan Avusturya'nın ilk maçında oynamasının şüpheli olduğu açıklandı.