kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Son üç yıldır düğünler eğlence ağırlıklı oluyor

İLİŞKİLİ HABERLER
Son üç yıldır düğünler eğlence ağırlıklı oluyor
* Bu yıl düğün konseptinde neler moda?
Ben düğünde modaya inanmam. Ama çok yapılanı veya çok yapılmışı yapmak da istemem. Düğünler aslında tekstil modasıyla paralel gider. Renklerdeki moda evlere yansıdığı gibi düğünlere de yansır. İki yıldır siyahlar, damask desenler çok revaçta. Bu sene her zamanki gibi beyazlar olacak. Yeşillere çok uçuk petrol mavileri de katılıyor.

* Düğün sahiplerinin olduğu kadar davetlilerin de sorumlulukları var mı?
Öncelikle davetiyeye cevap vermek bir davetlinin en önemli sorumluluğudur. Bir düğüne iki kişi davetliyken haber vermeden üç kişi katılmak, düğün sırasında 12 kişilik bir masaya 14 kişi oturmaya çalışmak, davet sahibi tarafından oturtulduğu masayı değiştirmeyi istemek yapılmaması gerekenler arasında. Bir de davetli, gittiği davetin gerektirdiği şekilde giyinmeyi de bilmeli.

* Gelin-damat çok heyecanlı olduğunda nasıl yatıştırırsınız?
Özellikle gelinler düğün günü çok fazla heyecanlanacaklarını söyleseler de aslında her düğünde nikah öncesi en çok heyecanlanan damat olur! Her düğünün provasını mutlaka yaparız, heyecanları yüzde 80 azalır.

* Son dönemlerde çok moda olan bir düğün şekli var mı?
Son dönemlerde var olan mekanı bambaşka bir atmosfere dönüştürmek çok moda. Onlarca, yüzlerce kez geldikleri mekanları tanıyamayanlar var. Parti düğünleri bu sene de revaçta. Düğünler için yurtdışından şovlar getirtilmeye başlandı. Son üç yıldır düğünler tamamen eğlence ağırlıklı oluyor. Kır ve tekne düğünleri ise ses yasağından dolayı eskisi kadar istenmiyor.