kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bu yaz temalı düğünler moda

GÜNAYDIN
Düğün ve davet organizasyonları düzenleyen Şebnem Organizasyon'dan Şebnem Mardini, bu yaz temalı düğünlerin moda olduğunu söylüyor: Pastalar bile bu temaya uygun olarak yapılıyor..
DJ'ler çalıyor
Bu yaz düğünlerde, mum ve tülleri yoğun olarak kullanıyoruz. Türk aile yapısı göz önüne alınarak kurgulanan düğünler, 24.00'ten sonra parti havasında devam ediyor. Gecenin sonunda genellikle ünlü DJ'ler sahne alıyor. Mönülerde de değişik tatların kullanıldığını görüyoruz. Örneğin sushiler kokteyl mönülerine girdi bile...

Eğlence içeriye taşınıyor
Yaz gelince genelde açık hava düğünleri tercih ediliyor. Fakat ses sorunundan ötürü gece düğünlerinin 01.00'de bitmesi isteniyor. Eğer mekanların kapalı bölümleri varsa; çiftler, nikahı dışarıda kıydırıp, eğlenceyi içeriye taşımaya başladılar.

Ev düğünleri çok moda
Bu yıl ev düğünleri de oldukça revaçta. Evlerin şehirden uzaklaşması ve büyümesi ile beraber, pek çok kişi ev düğünleri yapmaya başladı. Bu düğünlerde evin bahçesi dekore ediliyor, catering yapılıyor. Her şey kişiye özel oluyor, gelin ve damatla özdeşlenen düğünler yaratılıyor.

Devasa pastalar geldi
Bu yaz düğünler, belli bir tema çerçevesinde hazırlanıyor. Pasta için de, düğünün genel temasına uygun devasa boyutta, gösterişli pastalar tercih ediliyor. Örneğin düğüne kuşlu bir tema hakimse, pastada da kuşlar kullanılıyor. Konuklara, ortaya gelen gösterişli pastanın küçüğünden ikram ediliyor.

Krem ve beyaza devam
Yıllardır düğünlerin vazgeçilmez renkleri olan beyaz ve krem tonları, bu bahar ve yaz sezonunda da hakimiyetini koruyor. Bu renkler; masa örtüsünde, çiçeklerde ve aksesuvar detaylarında kullanılıyor. Zaman zaman koyu renk kombinasyonları, kırmızılarla fuşyalar da tercih.