kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Melis Akgül

Halit Ergenç'in modacı yeğeni intihar etti

Barış SÖZAL - Mustafa KAYA SABAH
Ünlü oyuncunun ABD'den dönen 23 yaşındaki yeğeni Melis Akgül, İstanbul Etiler'deki evlerinin balkonundan atlayarak yaşamına son verdi..
Bir televizyon kanalında yayınlanan 'Binbir Gece' adlı dizinin Onur Aksal'ı aktör Halit Ergenç'in yeğeni Melis Akgül, kendini evinin balkonundan atarak intihar etti. Ergenç'in ablası Emine Nevin'in kızı olan Melis, Yeditepe Üniversitesi'nin moda tasarımı bölümünden mezun oldu. Genç kız, daha sonra moda üzerine eğitimine devam etmek için ABD'ye gitti. Bir yıl kaldığı Amerika'dan geçtiğimiz günlerde dönen Melis, hafta sonunu aynı evde yaşadığı annesi ve ağabeyiyle geçirdi.

CESEDİ KAPICI BULDU
Ancak genç kız dün sabah Etiler Nispetiye caddesi Yanarsu sokak Orkide Apartmanı'nın en üst katındaki dubleks dairelerinin balkonundan atlayarak hayatını sonlandırdı. Genç kızın arka bahçedeki cesedini sabah saat 07.00 sıralarında kapıcı Hamdi Taşkın buldu. Çığlıklar üzerine uyanarak bahçeye koşan anne, kızının cesedini görünce sinir krizleri geçirdi. Melis'in yaşama ihtimaline karşı hemen olay yerine ambulans çağrıldı.

KÖPEĞİ SARA KRİZİ GEÇİRDİ
Ancak sağlık görevlileri genç kızın öldüğünü belirledi. Olay yerinde inceleme yapan polis ise Melis'in intihar ettiğini açıkladı. Genç kızın, intiharının ardından Labrador cinsi köpeği sara krizi geçirdi. Sakinleştirilen köpek, ailenin bir akrabasına götürüldü.