kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Emina Türkcan

Babalık bir milyon YTL'ye mal olacak

Özlem AVCI / MAGAZİN
Ağustosta baba olacak Mustafa Sandal, bebeği için sponsor anlaşmalı konserlerini iptal etti. Ünlü şarkıcı böylece yaklaşık bir milyon YTL'yi elinin tersiyle itti..
Dört yıllık uzatmalı sevgilisi Emina Türkcan'la ocak ayında dünya evine giren Mustafa Sandal, ağustos ayında baba olmak için gün sayarken tüm konserlerini iptal etti. Konser başına ses, ışık, ulaşım ve diğer tüm masraflar dahil 195 bin YTL alan Mustafa Sandal, ağustos ayındaki tüm sponsor anlaşmalı etkinlikleri geri çevirdi. Eşi Emina'nın yanından bir an olsun ayrılmayan Mustafa Sandal'a babalık heyecanı 1 milyon YTL'ye mal olacak. Şu günlerde çocuğunu kucağına almak için gün sayan Mustafa Sandal, konserlerini haziran ve temmuz aylarında verecek.

MİLLİLERE DESTEK
Haziran ayında, yıllar önce okuduğu şehir olan Cenevre'de ilk konserini verecek olan Mustafa Sandal, çok özel repertuvarı ve şovuyla İsviçre'de Milli Takım'a destek verecek. Euro 2008 nedeniyle yıllar önce üniversite okuduğu Cenevre'de konser verecek olan Mustafa Sandal'ın çok mutlu olduğu bildirildi.
Haberin fotoğrafları