kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yüzüme gülüp de arkamdan konuşanlar kesin beni kıskanıyor

İLİŞKİLİ HABERLER
Yüzüme gülüp de arkamdan konuşanlar kesin beni kıskanıyor
* Şöhret sizi şımarttı mı hiç?
Yok, asla şımarmadım. Tam tersi ağırımdır, mütevazıyımdır. Beni hiç tanımayıp da dışarıdan hakkımda çok şey söyleyen insanlar vardır. Bunları kesin beni çok kıskandıkları için söylüyorlardır. Bir dönem Anadolu'dan gelen solist arkadaşlar zamanla şöhret ve para ile farklı durumlara gittiler. Bu piyasada çok gördüm, kimler geldi geçti... Ya da kendi karakterini, kişiliğini ortaya koyarak insanların gönlünde kaç kişi taht kurabildi... Sayamazsınız bile o kadar azlar ki...

* Sizi kimler kıskanıyor olabilir peki?
Çok kıskanılıyorum. Yüzüme gülüp de arkamdan çok konuşan insan var. Bu her yerde vardır. Bir rant var ortada, kıskanılacak tabii. Aynı meslektesiniz. Senin tipin, senin şarkın öne geçtiği zaman kıskanılabilir. Ben de bazen başarılı bir meslektaşımı kıskanırım ama hiçbir zaman "Dur şuna kötü bir şeyler yapayım" demem. Kimseye köstek olmam ama destek olurum. Mesela Özcan Deniz'i çok başarılı buluyorum.

* Siz de bir dönem bir dizide rol almıştınız. Sizce şarkıcıların oyunculuk yapması, müzikten uzaklaşması doğru mu?
Bence sanatçı başarılı olduğu her şeyi yapabilmeli. Zaten bu polemikleri tiyatrocular çıkartıyor, "Şarkıcılar şarkılarını söylesin" diyorlar. Ama Mahsun Kırmızıgül gibi oyunculukta ve hatta yönetmenlikte çok büyük başarılar elde eden arkadaşlarımız da oldu.