kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Beyaz: Bu reklam şaşıları aşağılıyor

Bülent İPEK / MAGAZİN
Cem Yılmaz'ı ve ailesini şaşı olarak gösteren reklam filmine Zekeriya Beyaz tepki gösterdi: Bir insanın rahatsızlığını reklam malzemesi yapmak ahlak dışı..
Cem Yılmaz ve tüm ailesinin şaşı olduğu reklam filmi büyük ilgi görüyor. Ev telefonuyla görüntülü konuşmayı sağlayan videofonun tanıtıldığı son filmde ünlü komedyen ve telefonda "görüştüğü" ailesi, şaşı gözleriyle dikkat çekiyor. Filmde bademcik ameliyatından sonra hastanede yakınlarıyla konuşan Cem Yılmaz'ın ailesi dışında, sevimli kedisi de şaşı bakıyor. İzleyenleri kahkahaya boğan reklam filmi için kedi bilgisayar yardımıyla şaşı yapıldı. Film, Ali Taran Creative Workshop tarafından iki günde çekildi. Ancak kendi gözlerinde de benzer bir sorun olan Prof. Zekeriye Beyaz, şaşılıkla alay edildiği düşüncesiyle reklam filmini edep ve ahlak dışı bularak tepki gösterdi.

BEYAZ: KİŞİSEL DEĞİL AMA...
İtirazının kendisiyle ilgili olmadığının altını çizen Beyaz Hoca, "Cem Yılmaz'ın bu yaptığı din meselesinden çok edep meselesi. İnsanlara saygı meselesidir. Orada gözlerini şaşı yaparken, o türlü olan insanları takdir mi ediyor? Hayır, aşağılıyor; gülünç hale sokuyor. Bir insanın ayağının topal olması gülünç müdür ya da kolunun sakat olması gülünç müdür? Bir insanın gözü şaşı ya da kör, bu gülünç mü karşılanmalı. Asıl bunu bu şekilde reklam malzemesi yapmak gülünçtür, edep dışı ahlak dışıdır" dedi.
Haberin fotoğrafları