kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bence bütün bunlar Nuri Alço'nun suçu!

Hüseyin Üzmez 78 yaşında, diyorlar ona büyükbaba... Kız B.Ç. 14 yaşında, gidiyor ilkokul 8. sınıfa... Bu Hüseyin Üzmez, B.Ç.'ye tecavüz suçundan tutuklanıyor. Haberi okuyunca insanın yeterince midesi bulanıyor. Anlıyor, nasıl katil olunuyor! Sonra 'Büyükbaba Hüseyin'le ilgili haberler artıyor. Misal; karısı kendisinden 50 yaş küçük! 10 değil, 15 değil, 20 değil, 25 değil. Bildiğiniz 50! Al sana nur topu gibi yepyeni bir mide bulantısı sebebi daha! Bu arada kızın annesi L.Ç.'nin de Üzmez'le cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıkıyor! Zavallı kız, annesine Üzmez'in tacizlerini söylüyor annede tık yok!

Cinnet geçirmiştir

Anne; Üzmez'le 'telefon seks' yapıyor, hızını alamayıp telefonu bir de kızına veriyor! Merak etmeden duramıyorum, neden her çocuk pırtlatana anne deniyor? Bence bu sene anneler gününde 'Yılın Annesi' ödülünü L.Ç. alın teriyle hak ediyor! Ortada böyle bir iğrençlikler yumağı var yani elini vicdanına koymuş yazıyı okuyan okur... O da yetmiyor, İslamcı yazar Hüseyin Üzmez'e saz arkadaşlarından destek yağmuru geliyor! Onu tanıdıklarına utanacaklarına, başlarını öne eğeceklerine... Misal yazar Emine Şenlikoğlu... Bakın ablamız ne demiş: "Hüseyin abinin tecavüze kalkışacağına inanmıyorum. Öyle bir şey yapmışsa da kesinlikle cinnet geçirmiştir. Kendilerinden küçük kız alanlara 'Yaşlı bunaklar' demişimdir. Evlendiklerinde eşi 'Emine abla onun hiç suçu yok, Kara sevdayla aşık oldum. 'Benimle evlenmezsen intihar ederim' dedim' diye anlatmıştı olanları. Hüseyin abinin namus konusunda bilinçli olarak yanlış yapacağı kanaatinde değilim." Yani, 50 yaş farkın canı sağ olsun değil mi! Çok normal! Hiç hastalıklı bir durum değil! Tecavüze gelince de cinnet canııım! Hüseyin abi hiç yapar mı? Ayy hatta bakın aklıma ne geldi! Sakın Nuri Alço eski Yeşilçam filmlerinden fırlayıp, Hüseyin Üzmez'in içkisine, ay çok pardon şerbetine hap atmış olmasın! Evet ya, adam hap kurbanı!

Tecavüz komplo oldu

Gelelim Vakit gazetesi yazarı komplo teorisi uzmanı Hasan Karakaya'ya... Diyor ki; "Ortada bir tezgah ve komplo olabileceği kuşkusu içindeyiz! Aklımıza Ergenekoncu tezgahlar gelmiyor değil!" E çüş! E pes! Biz de sizin kör olabileceğiniz, aklınızı yitirdiğiniz kuşkusu içersindeyiz vallahi! Bunu da gördük sayın seyirciler; tecavüzün adı oldu komplo! Bu gazla "Kız kuyruk sallamasa abimiz saçının teline dokunmazdı" bile diyebilirler yani. Böyle insanlık dışı bir olay kendi kızlarının başına gelse ne edecekler? Bırakın bu işleri! Neymiş? Kurban B.Ç.'ye psikolojik destek verilecekmiş. Çok güzel! Peki beş seansta tedavi olup da okul bahçesinde sek sek oynamaya başlayamayacağına göre; küçücük bir kızın hayatını mahveden bu sapık ne bedel ödeyecek? Merakla bekliyoruz... Azz sonra!