kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
ÖNCE

Zayıflamasının sırrı Pilates'miş!

Hamileliği sırasında 23 kilo alan Jennifer Lopez, bir rekora imza attı ve doğumdan sonraki sekiz haftada 18 kilo verdi. Güzel şarkıcı, Life and Style dergisine pilates yaparak zayıfladığını açıkladı..
Geçtiğimiz şubatta ikiz bebekleri Emme ile Max'i kucağına alan Jennifer Lopez, anne olduğundan beri, hamileliği süresince aldığı kiloları vermekle uğraşıyor. İkiz beklediği için hamileliği boyunca 3 kişilik yemek yiyen ve 23 kilo alan şarkıcı; o günlerde karşılaştığı dostlarının kendisini gördüklerinde gözlerine inanamadıklarını söyledi:

Kompleks yapmadım
"Hayatım boyunca herkesin örnek aldığı bir vücudum oldu. Ama hamileyken beni gören herkes; 'Bu kadar kiloyu nasıl vereceksin?' diyordu. Üzerimde inanlımza bir baskı vardı. Ancak bu yorumların bende kompleks yaratmasına izin vermedim. İkiz bebeklerin dünyaya zayıf olarak gelmeleri, sakıncalı bir durum. O yüzden hamileliğim boyunca son derece sağlıklı beslendim. Önceliğim görüntüm değil, çocuklarımın sağlığıydı." Çocukları dünyaya geldikten sonra kendini zayıflamaya adayan Jennifer Lopez, sadece 8 haftada tam 18 kilo vermeyi başardı. Güzel yıldız, sırrını şöyle açıkladı:

Kendime söz verdim
"Eski formuma dönmek için kendime söz vermiştim. Haftalardır antrenörüm Gunnar Peterson ile, yoğun bir egzersiz programı uyguluyorum. Haftada 2-4 gün, en az 45 hatta bazen 75 dakikalık egzersizler yapıyorum. Bunların arasında Pilates başı çekiyor. Eskisinden de fit olmayı başaracağım."

Balon gibiydim!
Hamileliği boyunca yüzü de bir hayli şişen Lopez, şunları söyledi: "Yüzüm her an patlamaya hazır bir balon gibiydi. İtiraf etmeliyim ki; vücudumdan çok yüzümün eski haline dönmesine seviniyorum."
Haberin fotoğrafları