kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İtalyan eşe 'Ülkene dön' baskısı

MAGAZİN
Burcu Esmersoy, çapkınlık haberleriyle basında yer alan İtalyan eşi Massimo Cusimano'ya "Yaptıkların kariyerimi kötü etkiliyor. İtalya'ya geri dön" dedi..
Ünlü spiker Burcu Esmersoy ile İtalyan eşi Massimo Cusimano arasındaki sular durulmuyor. Çiftin, manken Selda Car ile Massimo Cusimano arasındaki ilişki yüzünden boşanma noktasına geldiği öne sürülse de Esmersoy bu iddiaları yalanlayarak, "Anlaşamadık ayrıldık" demekle yetindi.

'PLAYBOY OLDU'
Güzel sunucunun yakın arkadaşlarına göre Esmersoy, ayrıldığı eşine ülkesi İtalya'ya dönmesi için baskı yapıyor. Ayrılık haberlerinin ardından bir anda tüm gazetelerde eşinin çapkınlıkları haber olmaya başlayınca öfkelenen Esmersoy'un çevresindekilere, "Massimo playboy olma yolunda hızla ilerliyor. Bir anda kendisini şöhret sanmaya başladı. Bu durum kariyerimi kötü etkiliyor. Onu buradan uzak tutmak gerekiyor. Ülkesine geri dönmesi için elimden geleni yapacağım" dediği iddia edildi. Hatta Burcu Esmersoy'un bu konuda çalışmalara başladığı; eşine telefonda boşanma davası bittikten sonra ülkesine dönmesi için baskı yaptığı iddia edildi. Ancak İtalyan damadın buna pek niyeti olmadığı; Cusimano'nun Türkiye'de kalma konusundaki ısrarını sürdürdüğü bildirildi.

ÜZÜNTÜDEN 5 KİLO VERDİ
Bu olaylardan ötürü üzgün olan ve NTV'deki işini kaybetmemek için kendisine konulan "konuşma yasağına" uyan Burcu Esmersoy, sıkıntıdan hızla zayıfladı. Esmersoy'un kısa sürede beş kilo verdiği kaydediliyor.
Haberin fotoğrafları