kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Semra Akgül

Magandanın yeni hedefi futbolcu eşi

Hüseyin CUMALI SABAH
Trafik magandası, Sivassporlu Burhan Akgül'ün eşine kaza yaptırdı. Ağır yaralı kadına hastanede yer bulmak için, Tuncay Şanlı İngiltere'den devreye girdi..
Mardinspor'da kiralık oynayan Sivassporlu Burhan Akgül'ün Sakarya'da kalan eşi Semra Akgül (24), trafik magandalarının sıkıştırması sonucu kaza yaparak ağır yaralandı. Genç kadın 20 Nisan günü arkadaşı Feride Yücel'le birlikte evine doğru yola çıktı. Ancak, kentin en işlek yeri Çark caddesinden çıkmadan, modifiye olduğu belirtilen 2 otomobil kullanan 2 maganda tarafından sıkıştırıldı. Aracını durduran genç kadın, magandalara kendisini rahat bırakmalarını söyleyip yoluna devam etti. Ancak, magandalar 2 km. sonra yeniden karşısına çıktı.

YER BULAMADILAR
Biri genç kadının kullandığı otomobilin önüne diğeri de arkasına geçen iki maganda yüzünden, paniğe kapılan genç kadın, direksiyon hâkimiyetini kaybederek yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. İki maganda olay yerinden kaçarken, Feride Yücel kazayı eziklerle atlattı. Ancak Semra Akgül'ün sevk edildiği hastanedeki doktorlar, yoğun bakım ünitesi olan bir hastaneye kaldırılması gerektiğini söyledi. Fakat yakınları ne kentte ne de İstanbul'da boş yoğun bakım ünitesi olan bir hastane bulamadı. Bunun üzerine, İngiltere'de top koşturan eski F.Bahçeli Tuncay Şanlı'nın akrabası olan, genç kadının kardeşinin eşi Hasan Tuncel, telefonla durumu milli futbolcuya bildirdi. Tuncay da, kısa sürede Medikal Park Hastanesi yoğun bakım servisinde bir yer buldu. Beyninde ödem oluşan Semra Akgül'ün kardeşi Olcay Altıntaş da, polisin otomobillerden birini yakaladığını belirterek, "Ancak sahibi olay günü aracı yeğenine vermiş. Polis günlerdir yeğenini arıyor" dedi.
Haberin fotoğrafları