kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yaza kadar tepeden tırnağa yenilenin!

DİDEM SEYMEN
25.04.2008
Yazın yaklaştığı şugünlerde, bütün kadınlar güzelleşme çabası içinde. Uz. Dr. Sibel Ünlüiskit, kadınlara baştan ayağa yenilenmelerini sağlayacak tüyolar verdi.....
Güzellik, kadınların yüzyıllardır değişmeyen ortak tutkusu. Güzelleşmek için ameliyat olmanıza gerek yok! Basit bakım yöntemleriyle tepeden tırnağa güzelleşmenin mümkün olduğunu belirten Medical Park Bursa Hastanesi Cilt Hastalıkları Uzmanı Dr. Sibel Ünlüiskit, kadınlara bakımlı olmanın inceliklerini anlattı:

SİLİKONLU ÜRÜN KIRAR!
* Kaliteli saç ürünleri kullanmaya özen gösterin. Silikon içeren şampuan ve saç ürünleri, saçınızı kurutarak daha kolay kırılmasına neden olabilir.
* Kurumuş ve yıpranmış saçlarımıza parlaklık vermek ve onları beslemek için ise zeytinyağı, hintyağı gibi yağlardan ve protein açısından da yumurtadan yararlanın.
* Hava kirliliği, iklim koşulları ve fön saçta nem kaybıyla birlikte kurumaya ve elastikiyet kaybına neden olabilir. Yazın güneş, deniz ve havuz suyu; saçların renginin açılmasına yol açabilir.
* Bone kullanımı bu sorunların engellemesi açısından önemlidir. Saç bakım ürünlerinin UV filtresi içermesi de, koruma sağlar.