kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Mart 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

İzmir'de sakin saatler!..

Ege Üniversitesi'nin konuğu olduk çarşamba öğleden sonra, İzmir'de.. Nöbetçi Yaşamdan Dakikalar ekibi olarak, Nebil'le ben.. Atilla, Hindistan'a gitmiş, dur durak bilmeyen Sunay kim bilir gene nerelere uçmuştu. Yaşamdan Dakikalar'ın kurucularından Haşo "Ben gelirim ağbi" demişti.. Son anda onun da İstanbul'da kalması gerekti..
Gençler bizi ne güzel karşıladılar, ne güzel sorular sordular, ne güzel dinlediler.. Hayatımın en mutlu saatlerini yaşadım, Kültür Merkezi salonunda ve hiç bitsin istemedim inanın..
İnsan gençlerin arasında nasıl gençleşiyor, onlardan biri oluyor.. Egeli gençler canıma can kattılar. Teşekkürler hepsine..
Onun dışında.. Nasıl kötü bir hava İzmir'de.. Fırtına.. Kapı dışarı çıkası gelmiyor insanın.. Öcal Ağbim "Karşıda Mudo'nun en güzel dükkânı var, görmen lazım" dedi, akşamüstü lobide otururken.. 2500 metrekareye bir İzmir Mudo Con cept /Aynen yazıldığı gibi okuyun lütfen) açtırmış.. Adının iticiliği dışında mağaza gerçekten harika.. Tam bir ev yaşam (Bu deyişin güzelliğine bakar mısınız, con cept ucuzluğu, çirkinliği, özentisi yanında) müzesi adeta.. Çılgın Mudo sergilediği binlerce ev, yaşam ve hediye eşyasını dünyanın dört bir yanını dolaşıp birer birer seçiyor, katalogdan ya da resimden değil, görerek, eline alarak.. Fiyatlar da inanılır gibi değil.. Bu Çin, dünyayı ucuzlattı..
Mudo, Ege Üniversitesi.. Hepsi o.. Gerisi Hilton'da geçti.
Akşam, yemek öncesi otelde bir defile vardı, onu izledik. Ardından otelin yeni genel Müdürü Bülent Tarlan ağırladı bizi.. İzmir'e ve körfeze tepeden bakan roofta önce nefis bir yemek yedik, sonra da hemen yana kayıp, gece kulübüne katıldık. Bu defa bir başka solist var.. Melis Yamalıoğlu.. O da çok çok iyiydi.. Yabancı popla başladı.. Yerli popüler şarkılarla devam edip yerli nostaljik şarkılar, Sezen Aksularla bitirdi.. Kahvaltıda da oteldeydik.. Sonra üniversite, sonra hava alanı..
Yani bu defa İzmir iyi bir dinlenme oldu bana..