kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Mart 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Gülben koşarken bizim nal toplayacağımızı fark ettim

*Şimdi şöhret olanların hepsi bu bedeli ödedi mi?
Bu bir duruştu. Benim yaptığım korkaklık, onlarınki cesaret. Ben o yola çıkamazdım. Assolistlik bitiyordu ve başka bir konsepte taşımam lazımdı kendimi. İş beni bırakacağına ben bıraktım. Ben sahneye içkisiz çıkabilen bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İçkisiz sahneye nasıl çıkılır, o rol nasıl giyilir... Sahneye çıkıyorsun bir sürü insanı eğlendiriyorsun. Sürekli seksi ve güzel görünmek zorundasın.

HELAL OLSUN
* Sizin dönemin isimleri arasında Demet Akalın, Gülben Ergen, Seren Serengil vardı değil mi?
Seren Serengil ile aynı dönem çıktık. Gülben Ergen ve Demet Akalın bizden sonra. Demet Akalın ve Gülben Ergen'i takdir ediyorum. Analarının ak sütü gibi helal olsun bulundukları yer ve kazandıkları para. Çünkü benim durduğum ve baktığım yerde karar vermek lazımdı. Benim ne maddi gücüm ne de hırsım vardı. Gülben Ergen'in koşmaya başladığını, bizim nal toplayacağımızı fark ettim.

* Devam etseydiniz Gülben Ergen gibi olamaz mıydınız?
Asla olamazdım. Bu başarısız olduğum için değil, göze alma durumu. Hayat amacım olmadığı için olamazdım diyorum. Yoksa insan kafasına taktığı her şeyi olur.

HIRSLARI YOK
* Peki Seren Serengil neden olmadı sizce?
Seren hırsları olan bir kadın olmamıştır. Aşk kadınıdır Seren. Duruşunu devam ettirse çok daha iyi olacak. Kalbi olağanüstü iyi bir insan. Zaten o da uygun değil bu camiaya. Uygun olmadığı anlayıp köşede durması lazım ama durmuyor. Bir de o konuşuyor, birileri ona cevap vermiyor. Ne kötü değil mi? Delirmiş olması lazım kendi öz benliğine bunu yapması için. Bir olta atıyorsun ve hiç kimse gelmiyor...