kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Mart 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hülya Koçyiğit Fadik Sevin Atasoy Fatma Girik

Kaliteli duruşları ödülle tescillendi

İLKER GEZİCİ - MAGAZİN
Sinemanın usta isimleri Fatma Girik, Hülya Koçyiğit ve Memduh Ün ile genç oyuncu Fadik Sevin Atasoy, Tüketiciyle Dost Altın Kalite Zirvesi'nde onur ödülüne layık görüldü..
Tüketici Raporu Dergisi ve Bilinçli Tüketici Temsilcileri tarafından organize edilen Tüketiciyle Dost Altın Kalite Zirvesi'nin dokuzuncusu önceki gün Swissotel'de yapıldı. Organizasyon kapsamında tüketici dostu markalara ödül dağıtıldı. Törenden ödülle ayrılanlar arasında Türk Sineması'nın usta isimleri Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Memduh Ün ve genç oyuncu Fadik Sevin Atasoy da vardı. Onur ödülüne layık görülen bu isimlerden Fatma Girik, yaptığı konuşmada, "Bu ödülü neden aldım, anlamış değilim ama yine de teşekkür ederim" dedi. Törene katılamayan Memduh Ün'ün ödülünü de onun adına alan Girik, "Memduh Bey dün 89 yaşına bastı. Bu ödül onun hediyesi olsun" diye konuştu.

BİZ BİRER MARKAYIZ!
Hülya Koçyiğit ise şunları söyledi: "Biz zaten kaliteliyiz. Biz başlı başına kaliteyiz ve markayız. Türk halkı kaliteyi ve özenli kişiyi takdir eder. Her zaman takdir edecektir. Kaliteli olan her zaman yaşar, kaliteli olan kalıcıdır..."