kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Mart 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Daha ilk filmimde annemin 10 katı para kazanmıştım

* Suzan Avcı'nın kızı olmak nasıl bir duygu?
Delice... Suzan Avcı'nın kavranabilir bir şöhreti yok. O dönem başka bir şey. Türkiye'nin bir aile olduğunu düşünürseniz onlar o ailenin bireyleri.

* Şimdiki sanatçılar lüks içinde yaşıyor. Suzan Avcı nasıl yaşıyordu?
Özel televizyonlar olmasaydı ve babam prodüktörlük yapmasaydı biz orta halliden düşük bir aileydik. Orta hallinin bile sabit bir geliri varken bizim yoktu. Bu kadar acımaz bir düzenden bahsediyoruz. Benim babam 45 yıldır bu işi yapıyor, annem 45 yıldır oyuncu. Ben ilk filmimde annemin 10 katı para almıştım. Böyle acımasız bir dünyadan bahsediyoruz. Ben neyimki annemin yanında... Ya da ne olabilirim... Delirmiş olsam, o süreci atlatmış olsam, müziği bırakmasam işte Gülben Ergen ayarına gelsem yine Suzan Avcı'yı geçemem ki. Ben neden ondan fazla para kazanayım ki... Olacak iş mi? Onlar zamanında her şeyi aşk ileyapmışlar. Başka türlü de yapılmazmış zaten...

* O dönem sanatçıların şoförleri korumaları da yokmuş...
Yok tabii, annem parasızlıktan evi bile kendisi boyardı.

* Kuzeniniz Aydan Şener de sizin gibi yaşıyor.
Biz şöhret ve kariyer için delirmeyen bir sülaleyiz. Farkındayız hayatın. Şahsi tatminlerimiz var ama para ya da kariyer anlamında tatminlerimiz yok. Aydan inanılmaz güzellikte bir kadın. İstese çok başka yerlerde olurdu. Ama bunlar için hep çok fazla bedel ödeniyor bu ülkede!