kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber Turu

TAV, Abu Dabi için teklif verdi
TAV Havalimanları Holding A.Ş, Abu Dabi Uluslararası Havalimanı ihalesi ilk turuna tek başına teklif verdi. TAV'dan İMKB'ye yapılan açıklamada, TAV'ın Abu Dabi Uluslararası Havalimanı geliştirme projesi için 13 Mart 2008 tarihinde diğer katılımcıların yanı sıra ilk aşama için tek başına teklif verdiği belirtilerek, ADAC tarafından yapılacak değerlendirme sürecinin iki aşamalı olduğu, ilk aşama sonunda yeterli görülen katılımcıların ikinci aşama için davet edilecekleri kaydedildi.

Ülker'e Godiva için 950 milyon $ kredi

ULKER Grubu, Godiva şirketinin satın alınmasında kullanmak üzere 5 yıl vadeli 950 milyon dolarlık kredi sözleşmesi imzaladı. Ülker Bisküvi'nin İMKB'nin dünkü bülteninde yer alan açıklamasına göre, kredi sözleşmesini Yıldız Holding ile Ülker Çikolata ile birlikte imzalayan Ülker Bisküvi, hisselerin yüzde 25.23'ünü devralacak ve buna karşılık kredinin 240 milyon dolarlık bölümünü yüklenecek. Ülker Bisküvi aynı zamanda Yıldız Holding ve Ülker Çikolata ile birlikte 710 milyon dolar tutarındaki krediye kefalet verdi.

1 YTL limitli kredi kartı şaşkınlık yarattı
ŞANLIURFA'NIN
Siverek ilçesinde kredi kartı için bir bankaya başvuran esnafa, limiti 1 YTL olan kart verildi. Alınan bilgiye göre, ilçenin Cudipaşa caddesindeki işyerinde bilgisayar malzemeleri satan Hüseyin Akaray, 1 YTL'lik limiti görünce bankayı aradığını söyleyerek, şöyle devam etti: "Bir yanlışlık olabilir diyerek, müşteri hizmetlerini aradım. Ancak banka yetkilileri de kredi kartı limitimin 1 YTL olduğunu doğruladılar. Yetkili kişi, 'diğer bankalardaki hesaplarınızda kredi kartı limitinizin yüksek olması nedeniyle size 1 YTL'lik limiti uygun gördük. Şayet diğer bankalardaki limitinizi düşürürseniz, kart limitinizi yükseltebiliriz' dedi."