kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Soldan sağa: Mehmet İnal (Boyner Holding Başkan Yardımcısı), Mine Könüman (Akbank Kredi Kartları Bölüm Başkanı), Hakan Binbaşgil (Akbank Perakende Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı), Cem Boyner (Boyner Holding CEO), Suzan Sabancı Dinçer (Akbank Murahhas Üyesi), Ümit Boyner (Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyesi), Zafer Kurtul (Akbank Genel Müdürü)

Akbank ve Boyner, 'one' karta herşeyi sığdıracak

Akbank ve Boyner, her türlü hizmeti paket olarak sunacak 'one'ı yaratıyor. Kart formatındaki One ile tatile çıkmak, ev almak, internete bağlanmak, televizyon seyretmek ve hatta para kazanmak mümkün olacak..
İLİŞKİLİ HABERLER
Akbank ve Boyner, 'one' karta herşeyi sığdıracak
Akbank ile Boyner Holding, hedefi tüketiciye her türlü hizmeti sunmak olan bir ürün ve hizmetler paketi olan 'one' (bir) için işbirliği anlaşması imzaladı. Dünyada bir ilk olacak olan ve 2008 sonunda tüketiciye sunulması planlanan one, araba almaktan tatile çıkmaya, kilo vermekten uçmaya ve hatta para kazanmaya kadar pek çok konuda hizmet veren bir 'platform' olacak. Bir kart formatında sunulacak olan one'da kredi kartı fonksiyonu da bulunacak. Anlaşmayı duyurmak için basın toplantısı düzenleyen iki kurumun üst düzey yöneticileri, one ile ilgili detaylı bilgi vermekten kaçındı. Boyner Holding CEO'su Cem Boyner, projenin mimarının Akbank Murahhas üyesi Suzan Sabancı Dinçer olduğunu söylerken, "Akbank ile mağaza ve müşteri veri tabanımızı, yaratıcı DNA'mızı, ezber bozan icatlarımızı paylaşacağız" dedi. Boyner, hedeflerinin 2 kurumun toplam 9 milyon kişilik müşterilerinin de ötesinde kişiye ulaşmak olduğunu söyledi. Boyner, 'müşteri mutluluğu otoyolu' olarak tanımladığı one'ın mevcut hizmetlerden çok farklı olacağını ve yeni bir pazar yaratacaklarını söyledi. Boyner, one ile lüks yaşamın demokratikleşeceğini belirterek, one'ın kredi kartından farkının para kazandıracak olması olduğunun altını çizdi. Suzan Sabancı Dinçer ise, Boyner'in perakendecilikteki yaratıcılıklarını Akbank'ın yenilikçi gücüyle birleştirdiklerini anlatarak, "Yenilikle ilgili arayışlarımız vardı. Boyner'in birkaç kez kapısını çaldık, birlikte neler yapabiliriz diye. Sonuçta one ortaya çıktı" dedi.