kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Mart 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hafta sonu hava ısınacak - HARİTALI

Yeni Haber
Hafta başından itibaren etkili olan soğuk ve yağışlı hava hafta sonu yurdu terk edecek.

Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bugün Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu, İç Ege, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri yağışlı geçecek.

Yağışların yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur yüksek kesimlerde kar şeklinde olması tahmin edilmektedir.

Hava sıcaklığı bugün yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinde 4-6 derece azalırken, yarın yağışlı hava yurdun kuzeydoğu kesimlerinde etkili olduktan sonra yurdun terk edecek.

Fethiye-Finike arası ve Manavgat-Gazipaşa arasında öğle saatlerinden itibaren fırtına bekleniyor. Rüzgar yıldız ve karayelden 5 ila 7, öğle saatlerinden itibaren 7 ila 8 kuvvetinde ve saatte 21 ila 33, öğle saatlerinden itibaren 33 ila 40 deniz mili hızla esecek. Deniz orta, öğle saatlerinden itibaren kaba, Fethiye-Finike açıkları çok kaba dalgalı, dalga yüksekliği 1,5 ila 2,5, açıklarda 3 ila 4 metre dolayında olacak. Hava parçalı az bulutlu olacak. Görüş uzaklığı 10 km. dolayında bulunacak.

(ANKA)


HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...