kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Mart 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İDO'nun Avşa seferleri başladı

Yeni Haber
İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Sarayburnu-Marmara Adası-Avşa Adası güzergahında gerçekleşecek Avşa seferlerine başladı.

İDO'dan yapılan yazılı açıklamada, ''Mavi Marmara'' yolcu gemisi ile yapılan Sarayburnu-Marmara Adası-Avşa Adası güzergahındaki seferlerinin Mart ayı itibarıyla başladığı belirtildi.

Açıklamada, cumartesi günleri Sarayburnu hattından gidiş, pazar günü ise Avşa Adası'ndan dönüş şeklinde yapılacak olan seferlerin, 14 Haziran 2008 tarihine kadar devam edeceği kaydedildi.

Her cumartesi günü saat 08.30'da Sarayburnu'ndan hareket edecek olan ''Mavi Marmara'' gemisinin saat 13.30'da Marmara Adası'na, saat 14.00'de ise Avşa Adası'na ulaşmış olacağı ifade edilen açıklamada, pazar günleri ise Avşa Adası'ndan saat 13.00'de ayrılacak olan geminin saat 13.30'da Marmara Adası'ndan yolcularına alacağı, saat 18.45'de de İstanbul'a ulaşacağı kaydedildi.

Açıklamada, Avşa için tam yolcu ücretinin 25, indirimli biletin ise 20 YTL olduğuna dikkat çekilen açıklamada, sefer saatleri hakkında ayrıntılı bilginin ''www.ido.com.tr'' internet adresi veya (212) 444 4 436 numaralı çağrı merkezinden alınabileceği hatırlatıldı.

(AA)