kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Mart 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Soyunması için servet teklif edildi

Yeni Haber
Washington'da 13 Şubat gecesi tarihi Mayflower otelinin 871 numaralı odasında 4300 dolar karşılığında New York valisi Eliot Spitzer ile birlikte olan 22 yaşındaki eskort kız Ashley Alexandra Duprsonunda şöhreti yakaladı.

Amerikan ve dünya kamuoyunda bomba etkisi yaratan seks skandalının ardından, Vali Spitzer'in birlikte olduğu "Kristine", kod adlı Ashley Alexandra Dupr'ye, Amerikan medyasından teklif üstüne teklif yağıyor. Erkek dergileri ise Dupre'ye soyunması için adeta bir servet ödemeye hazır.

Yazılı ve görsel medyanın dışında müzik yapımcıları ile kitap yayıncıları da genç kadının peşine düştü. Dupre'ye röportaj, klip, kitap, album ve fotoğraf teklifleri yağıyor.

PENTHOUSE, HUSTLER DERGİLERİ

Hustler dergisinin yayıncısı, Larry Flynt', Dupr'ye teklif götürmek için peşinde olduklarını belirterek, "Çok güzel ve genç, iyi de bir model onunla iş yapabilirsek çok mutlu oluruz" dedi.

Penthouse dergisinin yayıncısı Diane Silberstein'da, Dupre'yi kapak yapmak istediklerini belirterek, "Çok yetenekli ve enteresan genç bir kadın, ona hayatını değlştirecek bir teklif ile gitmeyi düşünüyoruz" dedi. Kitap yayıncılarının ise hayatını kaleme alması için Dupr'ye astronomik ücreterle teklif götürmeye hazırlandıkları öğrenildi.

DUPRE'NİN "WHAT WE WANT" ŞARKISI RADYOLARDA

17 yaşında New Jersey eyaletinden New York'a şarkıcı olmak amacıyla gelen Dupr'nin, seks skandalının ardından, müzik kariyerinde de şansı döndü. Milyonlarca kişinin internetten dinlediği "What We Want" şarkısı, müzik eleştirmenleri tarafından da olumlu not aldı. Daha önce bedava olarak internetten indirilebilen şarkıyı son 24 saatte 200 bin kişi ücret ödeyerek indirdi, ulusal radyolarda çalınmaya başlandı.

New York Times gazetesinin internet sayfasında dün yayınlanan haberde gerçek kimliğinin ortaya çıkması üzerine adı deşifre olan Dupr'nin, Manhattan'ın Flatiron bölgesindeki bir apartmanın 9'uncu katında bulununan evinin çevresi medya tarafından adeta abluka altına alındı. DuprFacebook ve myspace'teki kişisel sayfası ise milyonlarca ziyaretçinin akınına uğradı. "Dupradı ise, dün google arama motorunda en çok aranılan üçüncü sözcük oldu.

(ANKA)