kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Projeye, Bakan Nimet Çubukçu da destek verdi.

'8 Mart' tişörtlerinin geliri Van'a gidecek

Özlem AVCI MAGAZİN
İpekyol ile Aralık Derneği'nin Kadınlar günü çerçevesindeki ortak projesinde, Van Kadın Sığınma Evi'ne katkı sağlanması planlanıyor İpekyol ile Aralık Derneği'nin Kadınlar günü çerçevesindeki ortak projesinde, Van Kadın Sığınma Evi'ne katkı sağlanması planlanıyor..
Aralık Derneği ve Ayaydın Group'un 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle gerçekleştirecekleri projenin basın toplantısı Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu'nun katılımı ile yapıldı.

39 YTL'DEN SATILACAK
Projede Türkiye'deki tüm İpekyol mağazalarında 39 YTL'den satışa çıkarılacak olan 8 Mart tişörtlerinin satışının yanı sıra Van Kadın Sığınma Evi'ndeki kadınların hazırladığı 'Aralık Koleksiyonu' adını verdiği kıyafetler de satışa çıkarılacak. Ayaydın Group Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın, "Kadınlarımıza bir uğraş olması ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir geri dönüş alabilmeleri, aynı zamanda yöresel el sanatlarının gelişmesi için İpekyol mağazalarının kapılarını açmaya karar verdik. Çok çeşitli gelir ve katkı sağlamak istiyoruz" dedi. Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu ise "Bu tip projelere ihtiyacımız var" şeklinde konuştu. Elif Dürüst ve Şirin Yalçın'ın tüm geliri Van Kadın Sığınma Evi'ne aktarılacak olan kampanyanın yüzü olacağı ifade edildi.