kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aslanlı çete reisine cinsel taciz davası

Hayati ARIGAN SABAH
Kurbanlarını villasındaki aslanlara yedirmekle tehdit eden çete lideri için, garson kıza zorla oral seks yaptırdığı gerekçesiyle 18 yıl istendi..
İstanbul'da çok sayıda işadamından haraç topladığı ve işkence yaptığı iddiasıyla geçtiğimiz yıl kasım ayında düzenlenen Okyanus Operasyonu'nda tutuklanan aslanlı çete lideri Mehmet Selahattin Merih (34) hakkında Beykoz sırtlarındaki 2 aslan ve bir kaplan beslediği villasında Taksim'deki otelinde çalışan kadın garsonuna cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla 18 yıla kadar hapis istemiyle fezleke düzenlendi.

'KIZLIĞINI BOZARIM'
Beykoz Cumhuriyet Savcılığı'nca düzenlenen fezlekede, Merih'in Taksim'deki Select Oteli'nde garson olarak çalışan 23 yaşındaki P.E.'yi misafirleri olduğu bahanesiyle Beykoz'daki villasına çağırdığı belirtildi. Fezlekede Merih'in garson kızı yatak odasına çağırması üzerine, evde misafirlerin olmadığını gören P.E.'nin direnmesi sonrası tokatlayarak saçlarından sürükleyip yatak odasına götürdüğü belirtildi. Fezlekede P.E.'nin Merih'in cinsel ilişki teklifini bakire olduğunu söyleyerek reddetmesi üzerine, anal yolla cinsel ilişki teklif ettiği anlatıldı. P.E.'nin bu teklifi de reddetmesi üzerine çete liderinin genç kızın saçlarından tutarak "Eğer oral seks yapmazsan kızlığını bozarım" diyerek zorla oral seks yaptırdığı belirtildi. Fezlekede Merih hakkında cinsel saldırı suçundan 10.5 yıldan 18 yıla kadar hapis talep edildi ve dosya Üsküdar Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.