kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Piton evin köpeğini yuttu!

Yeni Haber
Avustralya'nın Queensland eyaletinin Kuranda kentinde, bir evin verandasına giren 5 metrelik piton yılanı, kendisine atılan eşyalara aldırmadan, aile bireylerinin gözü önünde evin köpeğini yuttu. ..
Avustralya basınında yer alan haberlere göre, evin verandasına giren dev yılan, aile üyelerinin üzerine sandalyeler ve ağır cisimler atmasına aldırmaksızın, chihuahua cinsi köpeğin üstüne atlayıp yutmaya başladı. Yardım için çağrılan bir yılan avcısı ise köpeğin kuyruğu ve arka ayaklarının göründüğü pitonun çenesini açamadı.

Baba Daniel Peric, bölgede bu dev yılanlara sıkça rastlandığını ve aynı pitonun daha önce evin kedisi ile hamsterlarını da yediğini, bu nedenle çocuklarını yalnız bırakmaya korktuğunu anlattı."Paranoyak olabilirim, ama en büyük korkum, çocuklarıma bir yılanın saldırması. Köpek beş yıldır bizimleydi ve ailenin bir parçasıydı" diyen babanın şikayeti üzerine pitonun yakalanması için operasyon başlatıldı.

Yediği köpeği sindirmek için iki güne ihtiyacı olan dev piton yakalandıktan sonra bir milli parka gönderilecek. Avustralya'da boyları 7 metreye ulaşabilen dev pitonlar genellikle küçük bir kanguru türü olan wallabielerle besleniyor, ama zaman zaman evcil hayvanlara da saldırabiliyor.