kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Favori renk kırmızı, en şık kadın manken Heidi Klum

Kırmızı halı üstündeki yıldızların tercihi, yine kırmızıydı. Modacılar, Alman manken Heidi Klum'u, Oscar töreninin en şık kadını seçti..
TÖRENDE ödüller kadar, ünlü yıldızların kostümleri de konuşuldu. Geceye damgasını vuran renk kuşkusuz kırmızı oldu. Anne Hathaway, Katherine Heigl, Hellen Mirren ve Heidi Klum, törene kırmızı tuvaletlerle katılan isimlerden sadece bir kaçıydı. Ünlü modacı John Galliano'nun kırmızı tuvaletiyle göz kamaştıran Alman model Heidi Klum, gecenin en beğenilen ismiydi. Takılarını kendisi tasarlayan güzel yıldız için magazin dergisi W, "Onu şimdiye dek hiç bu kadar güzel görmemiştik" dedi. En İyi Kadın Oyuncu ödülü alan Marion Cotillard, Jean Paul Gaultier imzalı giysisiyle adeta "denizkızı" gibiydi. Jesica Alba ise hamile olmasına karşın Marcesa marka elbisesi ve koleksiyonundan küpe ve bilezik takımıyla, çok şıktı.

EN RÜKÜŞ SWINTON
Gecenin en "rüküşü" Yardımcı Kadın Oyuncu ödülü alan Tilda Swinton oldu. Makyajsız ve Lanvin marka demode siyah elbisesiyle tüm modacılardan en kötü notu aldı. Hamileliğini saklamak için siyahı tercih eden Nicole Kidman ise L'Wren Scott imzalı bin 400 kıratlık devasa pırlanta kolyesinin kurbanı olarak, rüküşler arasındaki yerini aldı.