kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sevmeyi çok iyi beceremiyorum

* Çok fazla sevgiliniz olduğu sanılıyor. Gerçekten bugüne dek kaç sevgiliniz oldu?
Benimle anılan adamların çoğunu tanımıyorum. Hani bir kez olsun iş ortamında bile yan yana gelmediğim adamlar sevgilim olmuş, haberim yok! Ayrıca flörtlerimi de sevgilim olmuş sayıyorlar. Sokaktaki Ayşe Teyze'nin kızının benden daha çok sevgilisi olmuştur.

* Yanınızdakinin flörtünüz mü, yoksa sevgiliniz mi olduğunu nasıl anlarız?
Öpüşüyorsam, el ele tutuşmuşsam sevgilimdir. Birlikte sinemaya gidip el ele bile tutuşmuyorsak; romantik bir akşam yemeğinde birlikteysek ama el ele değilsek o zaman flörtümdür. Yani birbirimizin sevgilisi olup-olmayacağımızı sınıyoruzdur.

* Siz bir ilişkiden çıkıp, yeni biine başlıyorsunuz. Yalnız kalma fobiniz mi var?
Evet, bir dönem böyle bir durumum vardı. Sıkça ilişki yaşadığım dönemlerde yaşım küçüktü. Bir önceki ilişkinin bıraktığı hasarı başka bir ilişkide tamir edebiliyordum. Yaşım ilerledikçe, bu hasarı kendi başıma tamir etmeyi öğrendim.

* Aşklarınız neden uzun süremiyor?
Bende aşkın ömrü 2 yıldır. Aşkın heyecanı bitince, bende o ilişki adına hiçbir iz kalmıyor. İlk zamanlarda yaşadığım heyecanı başka bir boyuta taşımayı bilmiyorum. Açıkcası sevmeyi çok iyi becerebilen bir insan değilim. Şu anki sevgilim en iyi arkadaşımdı. Arkadaştan sevgili olabileceğine inanmazdım ama oluyormuş!