kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Jennifer Lopez Marc Anthony Jennifer Lopez’in verdiği 45 kişilik partinin tek erkek konuğu, şarkıcı eşi Marc Anthony idi. Anthony’nin, eşinin hediyeleri açmasına yardım ettiği söyleniyor.

Emziği bile Swarovski

İkiz beklediği söylenen ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, sadece yakınlarının katıldığı bir 'bebek öncesi partisi' verdi. Partide anne adayı Lopez hediye yağmuruna tutuldu..
Hamile olduğunu uzun süre saklayan ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, artık ikiz bebeklerini dünyaya getirmek için gün sayıyor. Güzel şarkıcı, 19 Ocak'ta verdiği 'baby shower' partisinde (bebek öncesi parti) arkadaşlarıyla gönlünce eğlendi. Manhattan'daki Gramercy Park Hotel'de düzenlenen ve yaklaşık 100 bin dolara mal olduğu söylenen partiye, Lopez'in yakınları ve arkadaşları katıldı. 45 kişilik partinin tek erkek konuğu ise Lopez'in eşi şarkıcı Marc Anthony idi. Otelin, beyaz çiçekler ve kristallerle süslenmiş çatı katında yapılan par tide Jennifer Lopez'e ve ikiz bebeklerine hediye yağdı.

BİR KIZ BİR ERKEK Mİ?
Partiye katılamayan tasarımcı Roberto Cavalli, bebeklere kendi koleksiyonundan giysiler gönderdi. Lopez'in aldığı hediyelerden biri de, Swarovski taşlarla süslü iki emzikti. Emziklerden birinin pembe, diğerinin ise mavi taşlarla süslü olması; Lopez'in bir erkek, bir kız bebek beklediği haberlerine neden oldu.
Haberin fotoğrafları