kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Murphy'nin Edmonds'a taktığı tam 400 bin dolarlık yüzük ayrılmalarına rağmen Edmonds'ta kaldı.

Evlilikleri anneleri yüzünden bitti!

Yeni yıla evli olarak giren ancak evliliği sadece 14 gün süren ünlü aktör Eddie Murphy'nin eşinden niye jet hızıyla ayrıldığı ortaya çıktı. Ayrılığın ardından Murphy ilk kez konuştu: Annem 'Ya Tracey ya ben' dedi, ben de ayrıldım!..
Yılbaşı günü Bora Bora adalarında nişanlısı Tracey Edmonds ile evlenen ünlü aktör Eddie Murphy'nin mutluluğu kısa sürmüştü. Edmonds'la sadece 14 gün evli kalan ünlü aktör, Bora Bora'dan ülkesi Amerika'ya döndüğünde Tracey Edmonds'la yollarını ayırmıştı. 40 yaşındaki Edmonds'tan ayrıldıktan sonra konuyla ilgili hiç konuşmayan Eddie Murhpy sonunda suskunluğunu bozdu. People dergisine konuşan ünlü aktör, evliliklerinin bitmesinde anneleri arasında yaşanan sorunları neden olarak gösterdi. Murphy, annesi Lillian Lynch'in Edmonds'ın annesi Jacqueline McQuarn'la hiç anlaşamadığını dile getirdi.

YANGINA KÖRÜKLE GİTTİ
Annesinin Tracey Edmonds'la da sorun yaşadığını belirten Murphy, "Saygısız davranışlarıyla annemi o kadar bıktırdı ki sonunda annem, 'Ya ben ya Tracey' demek zorunda kaldı ve ben de evliliğimi bitirdim" dedi. Bora Bora'da gerçekleşen düğün töreninden önce de annelerinin tartıştığını söyleyen ünlü aktör, "Tracey olayları yatıştırmak yerine hep körükledi. Ailelerimiz arasındaki uçurum giderek büyüdü" şeklinde konuştu.
Haberin fotoğrafları