kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
'AŞK İÇİN YAPTIK'... Oyunları ortaya çıkınca tutuklanıp cezaevine gönderilen âşıklar, birbirlerini çok sevdikleri için bu oyunu oynadıklarını ve pişman olduklarını söyledi.

Boşanmak istediği eşi yerine sevgilisini mahkemeye götürdü

İsmet ACAR / SABAH
Bursa'da iki yıl önce evlenen Ahmet Karadağlı (28), anlaşamadığı eşinden boşanmak istedi. Ancak Şaziye Karadağlı ayrılmaya razı olmadı. Ahmet Karadağlı bunun üzerine nüfus müdürlüğüne eşinin nüfus kâğıdının kaybolduğunu belirtip yeni kimlik istedi. Bu kimliğe eşinin bilgileri yazılırken, fotoğraf olarak sevgilisi Deniz Vural'ın (25) fotoğrafını veren Karadağlı, eşine boşanma davası açtı.

Hâkim fotoğraftan fark etti
Duruşma günü Deniz Vural, Ahmet Karadağlı'nın eşi gibi 1. Aile Mahkemesi'ndeki duruşmaya girdi. Ancak hâkim dava dosyasındaki Şaziye Karadağlı'nın fotoğrafına bakarak Deniz Vural'ın bu kişi olmadığını fark etti. Bunun üzerine Deniz Vural'daki sahte kimlik de mahkemeye sunuldu. Ancak oyunları ortaya çıkan sevgililer duruşmaya çağırılan polis tarafından gözaltına alındı. Savcılığa sevk edilen iki sevgili, "resmi evrakta sahtecilik" suçlamasıyla cezaevine gönderildi.