kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İki polisin ölümü amirlerini ağlattı

Emniyet amiri Serdar Cengiz'in koruması ile şoförü kazada öldü Yangına müdahale eden arkadaşlarının çabası sonuçsuz kaldı..
İstanbul Üsküdar TEM Otoyolu Ünalan Köprüsü'nde dün sabah meydana gelen kaza emniyet camiasını yasa boğdu. Çevik Kuvvet C Bölge Amiri Serdar Cengiz'in şoförü Ömer Eşkil (25) ile koruması Hacı Duman (22) dün sabah Ümraniye'de Polis Merkezi yanındaki istasyondan benzin alıp yola çıktı. Eşkil'in kullandığı araç takla atarak elektrik direğine çarptı.

MÜDÜRLER GÖRDÜ
Yanan otomobilde sıkışan 4 yıllık polis memuru şoför Ömer Eşkil ile 3 yıllık polis memuru Hacı Duman hayatını kaybetti. Kazaya Kadıköy Ataşehir mahallesindeki Polis Lojmanı'ndaki evlerinden görev yerlerine gitmekte olan İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Hulusi Çelik ile Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü Tuğrul Pek ise saniye saniye tanık oldu. Kazayı görüp telsizleriyle merkeze bilgi veren iki müdür olay yerine itfaiye ekibi ve ambulans istedi. Daha sonra yanan otomobilden yola fırlayan tepe lambasını fark ederek yanan aracın polis otosu olduğunu anlayan müdürler, yangın söndürme cihazlarıyla alevlere yangına müdahale etmek istedi, ancak başarılı olamadı.
Haberin fotoğrafları